Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ξέραμε ότι παίζουμε κόντρα στην καλύτερη επίθεση της Ευρώπης”

“Ξέραμε ότι παίζουμε κόντρα στην καλύτερη επίθεση της Ευρώπης”

kostas charalampidis

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της basket league, με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να παραδέχεται στην συνέντευξη τύπου ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να περιορίσει την επίθεση του τριφυλλιού που είναι η καλύτερη στην Ευρώπη. Παράλληλα, τόνισε ότι ο δικέφαλος έχει άλλους στόχους και άλλα παιχνίδια τα οποία πρέπει να κερδίσει.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη. Δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής το παιχνίδι. Ήμασταν ανταγωνιστικοί για πάρα πολύ λίγο διάστημα. Δεν ήρθαμε στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε την νίκη. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε συγκεκριμένους στόχους  στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε άλλους αγώνες πρέπει να δώσουμε έμφαση. Και μάλιστα είναι παραπάνω από τελικοί για εμάς. Ξέραμε ότι παίζαμε απέναντι στην καλύτερη επίθεση της Ευρώπης. Δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τον Παναθηναϊκό που έβαλε 21 τρίποντα με φοβερό ποσοστό και πολλούς αιφνιδιασμούς. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το ματς, να πάμε στο επόμενο γιατί εκεί κρίνονται οι στόχοι μας».

Για τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Τα παιδιά είναι στην ομάδα μόλις 5 ημέρες. Δεν έχουν κάνει πολλές προπονήσεις. Δεν είναι εύκολο να αφομοιώσουν τα πράγματα. Αυτά τα ματς και αυτό της Ισπανίας θα τους βοηθήσουν να μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό. Μπορούν να δώσουν πολλά, αλλά πρέπει να τους βοηθήσουμε κι εμείς για να τους βάλουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο σύνολο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…