Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Το γεμάτο “Παλατάκι” και ο Νταν Μπράουν”

“Το γεμάτο “Παλατάκι” και ο Νταν Μπράουν”

sxizas paok

Εντυπωσιασμένος με την φοβερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Άρη δήλωσε μιλώντας στο blog του  στον ΕΣΑΚΕ ο Σταύρος Σχίζας. Παράλληλα, τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για την νίκη κόντρα στην Λάρισα, ενώ αναφέρθηκε και στο βιβλίο που διαβάζει αυτόν τον καιρό.

Διαβάστε αναλυτικά:

Μπορεί να έχει περάσει μια εβδομάδα, αλλά δεν γίνεται να μην αναφερθώ σε αυτό που έζησα την προηγούμενη Κυριακή. Ένας από τους λόγους που ήρθα στον ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια ήταν για να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του.

Είχαμε κάποια παιχνίδια με πολύ κόσμο κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, αλλά αυτό που έγινε κόντρα στον Άρη δεν το είχαμε ξαναζήσει. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, η ατμόσφαιρα καταπληκτική και νιώθω τυχερός που το έζησα. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα το ξαναζήσω.

Αρχίσαμε το 2020 με δύο νίκες, οι οποίες, όμως, δεν λένε τίποτα ακόμα. Ξέρουμε ότι πρέπει να πάμε στη Λάρισα για να κερδίσουμε και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να το πετύχουμε. Νιώθουμε καλύτερα, αλλά ξέρουμε ότι και η Λάρισα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη.

Για να ξεφύγουμε λίγο από το μπάσκετ, θέλω να αναφερθώ λίγο στο βιβλίο που διαβάζω αυτό τον καιρό, το “Origin” του Dan Brown. Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία της σειράς με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λάνγκτον και τα συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους λάτρεις του βιβλίου. Είναι βιβλία που σε… κρατάνε!

Σκεφτείτε ότι το “Origin” το ξεκίνησα το πρωί της Δευτέρας στο αεροπλάνο για την Κλαϊπέντα και λογικά θα το τελειώσω σήμερα το βράδυ! Αν μου ζητούσε κάποιος να κάνω μια λίστα με το καλύτερα βιβλία από αυτή τη σειρά, στο νούμερο «1» θα ήταν ο “Κώδικας Ντα Βίντσι”, στο «2» οι “Άγγελοι και Δαίμονες”, στο «3» το “Χαμένο Συμβόλο” και στο «4» το “Inferno”. Η σειρά, όμως μπορεί να αλλάξει, γιατί το “Origin” έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …