Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “To χειρότερο παιχνίδι μας επιθετικά με Περιστέρι, έτοιμοι για Ρέθυμνο”

“To χειρότερο παιχνίδι μας επιθετικά με Περιστέρι, έτοιμοι για Ρέθυμνο”

verginis pani

Ο Πανιώνιος φιλοξενείται αύριο στο “Μελίνα Μερκούρη” από το Ρέθυμνο για την 17η αγωνιστική της basket league και ο Δημήτρης Βεργίνης μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ εστίασε στον Κόνερ Φράνκαμπ, αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχουν οι Κρητικοί στα εντός έδρας παιχνίδια. Παράλληλα, ο αρχηγός των κυανέρυθρων αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το Περιστέρι χαρακτηρίζοντας το ως το χειρότερο επιθετικά παιχνίδι της ομάδας του.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα σε όλους…

Δεν υπάρχουν πολλά λόγια να πούμε για το προηγούμενο μας παιχνίδι, αυτό απέναντι στο Περιστέρι. Πραγματοποιήσαμε, ίσως το πιο κακό μας, τουλάχιστον επιθετικά, παιχνίδι μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Είχαμε πει ότι πρέπει να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια απέναντι σε ένα… κουρασμένο αντίπαλο, αλλά δυστυχώς δε το κάναμε ούτε αυτό και μοιραία ήρθε η δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε επισημάναμε τα λάθη μας και δουλέψαμε αρκετά πάνω σε αυτά. Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε και τους νέους παίκτες μας στο κλίμα της ομάδας, μιας και είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό, που προετοιμαζόμαστε για ένα παιχνίδι χωρίς να έχουμε κάποιο νέο πρόσωπο που προστέθηκε μόλις στους υπόλοιπους.

Μπορώ, λοιπόν, να πω ότι όλοι είμαστε έτοιμοι για την επερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση στο Ρέθυμνο. Η προσεχής μας αντίπαλος, είναι μια ομάδα, η οποία εκτός το ότι παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση στο σπίτι της, έχει στο ρόστερ της και το πρώτο σκόρερ, αλλά και τον πρώτο σε αξιολόγηση παίκτη του πρωταθλήματος, τον Κόνερ Φράνκαμπ.

Η προηγούμενη κακή μας εμφάνιση, μας έχει πεισμώσει όλους και το Σάββατο πάμε να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη… Μια νίκη που τη δεδομένη χρονική στιγμή την χρειαζόμαστε πολύ…

Εις το επανιδείν!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …