Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Θέλουμε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις προκλήσεις”

“Θέλουμε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις προκλήσεις”

papanikolopoulos peristeri

Το Περιστέρι είναι στους “16” του basketball champions league μετά την μεγάλη νίκη του επί της Μπάμπεργκ με 78-75. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα είναι μέσα και σε όλους τους στόχους της, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην ξαφνική απώλεια του Παναγιώτη Βασιλόπουλου.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε, όμως, σίγουρα δεν θέλουμε να αφήνουμε καμία ευκαιρία, για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Έχουμε στόχους, και στο Κύπελλο, και στο Πρωτάθλημα, θέλουμε να συνεχίσουμε και στην Ευρώπη, θέλουμε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις προκλήσεις.

Η ξαφνική απώλεια και του Βασιλόπουλου, σε συνδυασμό με αυτήν του Ξανθόπουλου, έκανε πιο δύσκολο το έργο μας, όμως αυτή η ομάδα αποτελείται από ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών και χαρακτήρων. Αντιδράσαμε πολύ σωστά, παίξαμε έξυπνα στο δεύτερο ημίχρονο, με καλή άμυνα και φάουλ εκεί που έπρεπε κι όταν έπρεπε, βελτιώσαμε τα ριμπάουντ και φτάσαμε στο αποτέλεσμα που θέλαμε.

Το Περιστέρι είναι μια ομάδα που έχει κάνει πολλές επιτυχίες στο παρελθόν, δεν ξεχνιούνται αυτές, αλλά σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι επανέρχεται στο προσκήνιο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …