Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Θα είμαστε έτοιμοι με την Μπάμπεργκ αλλά προέχει η ΑΕΚ”

“Θα είμαστε έτοιμοι με την Μπάμπεργκ αλλά προέχει η ΑΕΚ”

papanikolopoulos peristeri

Το Περιστέρι νίκησε την Μόρναρ Μπαρ με 72-67 σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε ακόμα και με 17 πόντους και πλέον έχει το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ για να κλειδώσει την πρόκριση στην φάση των 16 του BCL. O Νίκος Παπανικολόπουλος σε δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης αναφέρθηκε στον τομέα των ριμπάουντ που η ομάδα του έχει πρόβλημα, ενώ τόνισε ότι άπαντες θα παρουσιαστούν όπως πρέπει στο παιχνίδι με τους Γερμανούς.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Βιαστήκαμε, είχαμε λάθος επιλογές και δυσκολευτήκαμε να νικήσουμε ένα ματς που είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε πιο εύκολα με τις μεγάλες διαφορές που πήραμε στο πρώτο ημίχρονο. Αξίζουν συγχαρητήρια εκτός από τους παίκτες μου και στους αντιπάλους που παίζουν πολύ καλά τον τελευταίο καιρό και με τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που μας πήραν, ανέκτησαν κατοχές και επέστρεψαν στο παιχνίδι. Για το θέμα των ριμπάουντ μιλήσαμε πολύ στα αποδυτήρια, πρέπει να το διορθώσουμε.

Με την Μπάμπεργκ είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι, κρίνεται η πρόκριση, θα είμαστε έτοιμοι, αλλά πρώτα υπάρχει η ΑΕΚ που είναι ένα επίσης σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…