Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Tα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς”

“Tα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς”

ΠΑΟΚ πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και κατάφερε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Κώστας Χαραλαμπίδης, ανέφερε μετά τη νίκη επί του Άρη ότι τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί είχαμε μια δύσκολη ομάδα αλλά ξέραμε και την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Αυτός ο αγώνας είχε το «πρέπει», τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς, έπαιξαν με μεγάλη ενέργεια μεγάλη διάθεση και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Ο μόνος στόχος ήταν η νίκη ανεξάρτητα από την ποιότητα του παιχνιδιού. Νιώσαμε τη στήριξη του κόσμου. Ο κόσμος δίνει μεγάλη ενέργεια σε αυτή την ομάδα. Ελπίζω και στη συνέχεια του πρωταθλήματος να τους έχουμε δίπλα μας. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην οικογένεια Σαββίδη, προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλου του κλαμπ. Βρέθηκε κοντά μας και μας βοήθησε να προσθέσουμε έναν πολύ ποιοτικό παίκτη στο ροστερ μας που είναι πολύ σημαντικό».

Για τον Σόρτερ: «Ο Σάνον είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει με μεγάλη ευκολία και σε αυτή τη θέση. Θέλαμε να έχει τη μπάλα στα χέρια του και να πάρει πρωτοβουλίες πιστεύω ότι ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό».

Για τους λίγους πόντους που πέτυχαν οι ψηλοί: «Ακριβώς γιατί υπήρχε ένα μεγάλο «πρέπει» η ουσία ήταν να κερδίσουμε. Τα καταφέραμε εμείς βλέπουμε τακτικά πράγματα και λάθη αλλά προέχει ότι κερδίσαμε».

Για την άμυνα: «Το αμυντικό κομμάτι μας προβληματίζει, θέλουμε να βρούμε λύσεις, δεν είναι τόσο εύκολο, υπάρχουν παράγων τες που δεν μας βοηθάνε αλλά όταν τα παιδιά καταθέτουν την ψυχή τους τα τακτικά λάθη πολλές φορές περνάνε σε δεύτερη μοίρα».

Για το πως αντέδρασαν οι παίκτες όταν ακούστηκε ότι θα αντικατασταθούν: «Δεν θα πω ότι είναι εύκολο, δεν μπορεί κάποιος να θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας πριν τον αγώνα όμως η ωριμότητα των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη και φέρθηκαν σαν επαγγελματίες».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές: «Ανάλογα με τις δυνατότητες μας και το τι υπάρχει στην αγορά θα δούμε και θα κινηθούμε. Όσων αφορά τον Μπόμπι είναι ένας παίκτης αναγνωρισμένης αξίας, έκανε μόνο μια προπόνηση. Η παρουσία του και μόνο μας βοηθάει πολύ, πιστεύω στη συνέχεια θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος. Έκανε μεγάλη προσπάθεια σήμερα είναι δύσκολο να ταξιδεύεις και να παίζεις απευθείας».

Για το Προμηθέας – Λάρισα: «Δεν το είδα. Δεν έχω να πω κάτι».

Για το αν νιώθει πιο ήρεμος μετά το σημερινό αποτέλεσμα: «Νιώθω ήρεμος με το αποτέλεσμα αλλά η χρονιά είναι μεγάλη πρέπει να παρουσιαστούμε έτσι στη συνέχεια. Χρειαζόμαστε ηρεμία και όλοι να είναι δίπλα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…