Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Τα δεδομένα, πλέον, είναι εντελώς διαφορετικά”

“Τα δεδομένα, πλέον, είναι εντελώς διαφορετικά”

chrisrazis

Το Ρέθυμνο φιλοξενεί εντός έδρας τον Ήφαιστο Λήμνου και θέλει να πανηγύρισε ακόμη μία νίκη στην Κρήτη. Ο Χριστόφορος Ραζής πριν την αναμέτρηση τόνισε ότι τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με τον πρώτο γύρο, όπου ηττήθηκαν με 66-50 από την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Ακόμα μία εορταστική εβδομάδα πέρασε, ενώ υποδεχθήκαμε το νέο έτος. Το 2020 εύχομαι να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο και την ομάδα μου να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών.

Το 2019 ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για μας, παίρνοντας μία σπουδαία νίκη επί του Κολοσσού στην έδρα μας. Το «Μελίνα Μερκούρη» συνεχίζει να είναι το μεγάλο μας «όπλο», έχοντας 5/6 νίκες και μία από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος.

Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε και στο πρώτο ματς της χρονιάς του β’ γύρου. Αύριο θα υποδεχθούμε τον Ήφαιστο, σε ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Λήμνου έχει καταφέρει να βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, δείχνοντας το πόσο ποιοτική ομάδα είναι. Άλλωστε, αυτό το διαπιστώσαμε και στην πρεμιέρα της σεζόν όπου ηττηθήκαμε με 66-50, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν, με τα δεδομένα να είναι εντελώς διαφορετικά πλέον.

Εμείς θα πρέπει να επαναλάβουμε τις εμφανίσεις των τελευταίων παιχνιδιών και να προσφέρουμε ακόμα ένα δώρο στους φιλάθλους μας. Η νίκη είναι «μονόδρομος» για μία ακόμα φορά, καθώς αν την κατακτήσουμε τότε θα ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες μας για την παραμονή. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας, θέλοντας να τα καταφέρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε ακόμα ψηλότερα αν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ακόμη, εύχομαι το νέο έτος να μας φέρει και μία εκτός έδρας επιτυχία, που θα κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…