Κεντρική Γ' Εθνική “Στον ΚΑΟ Κορίνθου, θα συνεχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ και όχι ξύλο”

“Στον ΚΑΟ Κορίνθου, θα συνεχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ και όχι ξύλο”

kaok2

Ο ΚΑΟ Κορίνθου πανηγύρισε μία εύκολη εντός έδρας νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή, αλλά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης είχαμε άσχημες εικόνες. Συγκεκριμένα, υπήρξαν επεισόδια, τα οποία οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα και στη συνέχεια στην εκκένωση του γηπέδου. Οι γηπεδούχοι εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία καταδίκασαν τα επεισόδια και τόνισαν ότι “στον ΚΑΟΚ θα συνεχίσουν να παίζουν μπάσκετ και όχι ξύλο”.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΚΑΟ Κορίνθου καταδικάζει απερίφραστα τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν το απόγευμα στο ΔΑΚ Κορίνθου, στον αγώνα της ομάδας μας με την αντίστοιχη της Παναχαϊκής, γεγονότα που οδήγησαν αρχικά στην διακοπή του αγώνα και εν τέλει σε εκκένωση του γηπέδου προκειμένου να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Σε συνομιλία της Διοίκησης μας την ώρα των γεγονότων με την Διοίκηση της αντιπάλου ομάδας, υπήρξε ενημέρωση πως η παρουσία των οπαδών δεν ήταν εν γνώση τους και πώς είχαν φτάσει στην Κόρινθο ανεξάρτητα και αυτόνομα. Βέβαια, απορίας άξιο είναι το γεγονός, πως αυτόνομοι οπαδοί μπορούν και ναυλώνουν πούλμαν για να φτάσουν στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας τους.

Οι φίλαθλοι μας, οικογένειες και παιδιά, βρέθηκαν από την 1η στιγμή του αγώνα αντιμέτωποι με συμπεριφορές «χούλιγκανς» συμπεριφορές που έφτασαν στο αποκορύφωμα τους στην διάρκεια του 3ου δεκαλέπτου όταν φίλαθλος της ομάδας μας εξίβρισε παίχτη της Παναχαϊκής, πράξη καταδικαστέα από εμάς που όμως οδήγησε στην επίσης κατακριτέα απάντηση του αθλητή, να υποδείξει τα γεννητικά του όργανα στο σύνολο της εξέδρας της Κορίνθου. Οι οπαδοί της Παναχαϊκής , εκσφενδόνισαν μπουκάλια γεμάτα με νερό προς τους φιλάθλους της Κορίνθου, κανένα από αυτά δεν βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, και εν συνεχεία κινήθηκαν, ποδοπατώντας μικρά παιδιά, εναντίον των ενηλίκων φιλάθλων μας γρονθοκοπώντας αρκετούς από αυτούς, χωρίς η αστυνομική δύναμη η οποία ήταν παρούσα να κατορθώσει να τους συγκρατήσει.

Με απόφαση της πρώτης διαιτητού, διεκόπη για περίπου 20 λεπτά ο αγώνας, ακολούθησε εκκένωση του γηπέδου με την συνδρομή της αστυνομίας και κατόπιν ο αγώνας συνεχίστηκε με την θετική έκβαση για την ομάδα μας.
Θα ακολουθήσει και η έκθεση της αστυνομίας για τα όσα συνέβησαν.

Ο ΚΑΟ Κορίνθου,όλα τα χρόνια της παρουσίας του στις Εθνικές κατηγορίες αποτελεί υπόδειγμα, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, η παρουσία των φιλάθλων του περιορίζεται στην στήριξη και μόνο της ομάδας! Από μέρους μας δεν γίνονται αποδεκτές αναφορές περί «οπαδών της Κορίνθου», η ομάδα μας έχει φιλάθλους και μόνο!

Δυστυχώς, καταστράφηκε ένας όμορφος αγώνας και κυρίως δέχτηκε μεγάλο πλήγμα η προσπάθεια που κάνουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, να του δείξουμε ότι μπορεί να έρχεται άφοβα με την οικογένεια του και να παρακολουθεί μπάσκετ.
Ίσως γιατί εξ αρχής η αγωνιστική μας ανωτερότητα ήταν εμφανής! Γιατί διατηρήθηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Γιατί κατεγράφη στο τελικό σκορ, στο κραταιό 94-64.

Εν κατακλείδι…
Ο Καο Κορίνθου αγωνίζεται στο γήπεδο και ΜΟΝΟ μέσα σ’ αυτό!
Έχει φιλάθλους που αγαπούν την ομάδα και μια έδρα υποδειγματική!
Οι σημερινοί μας αντίπαλοι ας αναλογιστούν την ευθύνη τους για όσα σήμερα συνέβησαν και θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί!
Στον ΚΑΟ Κορίνθου, θα συνεχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ και όχι ξύλο!

Μετά τιμής
Η Διοίκηση του ΚΑΟ Κορίνθου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…