Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Σημαντική η νίκη, μας βοηθούν οι καινούργιοι παίκτες”

“Σημαντική η νίκη, μας βοηθούν οι καινούργιοι παίκτες”

Wiggins2411192

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον Ιωνικό με 110-80 με τον Αντουέιν Ουίγκινς να κάνει την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα της ομάδας. Ο Αμερικανός τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους, 10/12 δίποντα, 6/7 βολές, 6 ριμπάουντ και 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στην σημασία της νίκης, ενώ τόνισε ότι οι νέοι παίκτες θα βοηθούν την ομάδα όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ήταν σημαντικό που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε και αυτό που μας ένοιαζε ήταν μόνο η νίκη και τίποτα άλλο. Την πήραμε και κοιτάμε τη συνέχεια».

-Για την πίεση που μπορεί να φέρνει στην ομάδα, η προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

«Σίγουρα υπάρχει πίεση. Ωστόσο, με τον ερχομό των καινούργιων παικτών, παιχνίδι με το παιχνίδι, βρίσκουμε τη χημεία μας καλύτερα και πιστεύω ότι ήδη μας βοηθούν και θα μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί γι’ αυτό»

-Για τη μεγάλη διαφορά της εικόνας του ΠΑΟΚ, όταν παίζει εντός έδρας σε σχέση με όταν παίζει εκτός;

«Είναι αρκετά τα παιχνίδια μακριά από το γήπεδο μας, που ήταν κλειστά στο σκορ, αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι και μπορεί να παίξει ρόλο και σε αυτό, η έλευση των νέων παικτών. Είναι παίκτες με εμπειρία που μπορούν να μας βοηθήσουν σε πολλούς τομείς» δήλωσε ο 31χρονος.

-Για τη θέση που του αρέσει να παίζει:

«Νιώθω άνετα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Αυτό θέλω να κάνω και αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα» είπε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…