Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Προπονητής με γνώσεις και αρχές ο Μπαρτζώκας”

“Προπονητής με γνώσεις και αρχές ο Μπαρτζώκας”

rubit

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο την Άλμπα Βερολίνου για την 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο νέο ντεμπούτο του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της ομάδας. Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ μιλώντας στην κάμερα της NOVA, έκανε το σχόλιο του για το παιχνίδι εστιάζοντας στην άμυνα και τον έλεγχο του ρυθμού ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τον Έλληνα τεχνικό προπονητή με γνώσεις και αρχές.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ο κόουτς μας μίλησε, βέβαια είπε ότι είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, όμως μας είπε δυο-τρία πράγματα στα αποδυτήρια. Είναι προπονητής με γνώσεις και αρχές. Οπότε από εκεί και μετά όλα θα φανούν στο γήπεδο και όπως είπε είναι έτοιμος να δουλέψει πάνω στις αρχές του».

Για το ποια θέση προτιμά, απάντησε: «Αισθάνομαι καλύτερα όταν παίζω στη θέση 4 , όμως μπορώ να παίξω και σε περισσότερες θέσεις».

Σχετικά με το αυριανό (14/1, 21:00) ματς με την Άλμπα, τόνισε: «Αύριο παίζουμε κόντρα σε μία τρελή ομάδα η οποία αρέσκεται να τρέχει και να σουτάρει, πρέπει να το σταματήσουμε αυτό να ελέγξουμε το ρυθμό αλλά πάνω από όλα η άμυνα μας θα μας δώσει αυτό που θέλουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…