Κεντρική Λάρισα “Πήραμε αυτοπεποίθηση από την άμυνα”

“Πήραμε αυτοπεποίθηση από την άμυνα”

vaggelis aggelou larisa

Η Λάρισα πανηγύρισε τη μεγαλύτερη νίκη της αγωνιστικής μέχρι στιγμής, καθώς επικράτησε του Προμηθέα στην Πάτρα. Ο προπονητής των νικητών, Βαγγέλης Αγγέλου, μίλησε μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του και τόνισε ότι οι παίκτες του κατάφεραν να πάρουν αυτοπεποίθηση από την άμυνα τους.

Αναλυτικά:

«Σαν αποτέλεσμα είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα για εμάς. Εγώ πάντα λέω ότι πρέπει να ηρεμείς και να αξιολογείς το αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε νευρικά το παιχνίδι, αλλά η ομάδα άρχιζε και πίστευε και συνεχίζοντας το παιχνίδι ελέγχαμε τις παραμέτρους. Ο Προμηθέας πήγε να γυρίσει το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που κέρδισε και τον ΠΑΟΚ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Η άμυνα σίγουρα έδωσε το αποτέλεσμα και από την άμυνα παίρναμε αυτοπεποίθηση.

Στα προηγούμενα παιχνίδια παίρναμε αυτοπεποίθηση από την επίθεση, σήμερα έγινε το αντίθετο. Εμείς αγωνιζόμαστε και όλοι οι άνθρωποι να αναβιώσουν την μπασκετική ιστορία της Θεσσαλίας και θα πρέπει με τη νίκη αυτή να τσεκάρουμε την ισορροπία μας και σε κάθε παιχνίδι να πηγαίνουμε με ταπεινότητα. Ο Παρκς έχει συμφωνήσει με τη Νίζνι, ο Μπερχανεμέσκελ έφυγε και ανά πάσα στιγμή οι ισορροπίες αλλάζουν. Ο Φλόιντ είναι τραυματίας και ο ενθουσιασμός να υπάρχει σύντομα, ώστε να υπάρχει εργατοώρα για να είναι η ομάδα έτοιμη για κάθε παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…