Κεντρική Γυναίκες “Περήφανος για τις παίκτριες μου, κάναμε το βήμα παραπάνω”

“Περήφανος για τις παίκτριες μου, κάναμε το βήμα παραπάνω”

Giorgos Pantelakis

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους “8” του Γιούροκαπ γυναικών, γνωρίζοντας την ήττα από την Ορμάν με 83-59 στην Άγκυρα. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Γιώργος Παντελάκης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ολικό μπλακ άουτ που έπαθαν οι παίκτριες του στο τέταρτο δεκάλεπτο, ενώ παράλληλα δήλωσε περήφανος για αυτές τονίζοντας ότι έκαναν το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι.

Αναλυτικά:

«Για τρία δεκάλεπτα είχαμε την πρόκριση στα χέρια μας. Στο τελευταίο όμως δεκάλεπτο πάθαμε ένα ολικό μπλακ άουτ, το οποίο παρότι είχαμε τρία τάιμ άουτ, δεν μπορέσαμε να το διορθώσουμε. Η Orman Genclik πέτυχε κάποια πολύ δύσκολα και κρίσιμα σουτ που επηρέασαν την ψυχολογία της αναμέτρησης υπέρ της. Εμείς από την μεριά μας χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια για την ποιότητά μας. Στο τέλος του 4ου δεκαλέπτου χάθηκε η συγκέντρωσή μας και στην άμυνα και ξέφυγε και το σκορ χωρίς λόγο. Είναι τελικό αποτέλεσμα που σίγουρα αδικεί την εικόνα της ομάδας μας. Παρά την ήττα και τον αποκλεισμό, δεν μπορώ να κρύψω την υπερηφάνεια που έχω για τις παίκτριες μου, η οποία είναι δεδομένη αφού κάναμε μία αξιόλογη πορεία φέτος. Ένα βήμα παραπάνω από πέρσι και πλέον θα εστιάσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο».

Παράλληλα η Αγγελική Νικολοπούλου δήλωσε: «Ήμασταν αρκετά άστοχες. Η αλήθεια είναι ότι μας είχαν διαβάσει αρκετά καλά. Θεωρώ ότι μας κόστισε υπερβολικά η αστοχία μας, ενώ χάσαμε και την συγκέντρωσή μας στο τέλος και έτσι έφυγε και η διαφορά. Δεχτήκαμε αρκετούς αιφνιδιασμούς και γενικότερα η Orman Genclik παρουσιάστηκε ακόμα πιο εύστοχη και πιο ψυχωμένη από το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…