Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να συνεχίσουμε το καλό σερί μας στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης”

“Να συνεχίσουμε το καλό σερί μας στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης”

zaras iraklis

Ο Ηρακλής φιλοξενείται αύριο από τον Άρη στο “Nick Galis Hall”, και ο Θοδωρής Ζάρας μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ εστίασε στο καλό σερί που έχει ο γηραιός στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, ο Έλληνας γκαρντ τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να μοχθήσει για να φύγει με το “διπλό”, καθώς ο Άρης θα παλέψει σκληρά για να τους κερδίσει μέσα στο γήπεδο του.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Καλησπέρα από την Θεσσαλονίκη για ακόμη μία εβδομάδα!

Έχουμε μπροστά μας ένα δυνατό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη εκτός έδρας και η αλήθεια είναι πως στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα κόντρα στο Περιστέρι την προηγούμενη εβδομάδα.

Η αυριανή αναμέτρηση έχει τις ιδιαιτερότητες του τοπικού ντέρμπι που δίνουν ξεχωριστό χρώμα και σημασία στην προσπάθεια μας. Γνωρίζουμε πως ο Άρης δίνει μάχη για την επιβίωση του και την παραμονή στην κατηγορία και θα αγωνιστεί σκληρά για να μας κερδίσει.

Παρόλα αυτά ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και για εμάς. Θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό σερί που έχουμε χτίσει στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την φετινή σεζόν και θα μοχθήσουμε για να φύγουμε με το διπλό από το «Nick Galis Hall».

Δουλέψαμε όλοι την βδομάδα πάνω σε θέματα τακτικής, μελετήσαμε το παιχνίδι του αντιπάλου μας και έχουμε συγκεκριμένο πλάνο το οποίο αν τηρήσουμε και είμαστε πνευματικά σταθεροί, έχουμε σημαντικές πιθανότητες να διεκδικήσουμε την νίκη.

Το πρωτάθλημα της ΕΚΟ Basket League έχει ακόμα μεγάλο δρόμο και κάθε θετικό αποτέλεσμα είναι σημαντικό. Εμείς συνεχίζουμε να είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους που θέσαμε από την έναρξη της σεζόν και έχοντας πίστη στις ικανότητες μας και στην δύναμη μας σαν ομάδα συνολικά ευελπιστούμε πως τελικά θα καταφέρουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας που μας στηρίζει συνεχώς όχι μόνο στο Ιβανώφειο, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Τα λέμε σύντομα,

Θοδωρής”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…