Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Να σταματήσουμε τα φθηνά λάθη”

“Να σταματήσουμε τα φθηνά λάθη”

ΠΑΟΚ

Ο Κολοσσός έχασε με 79-70 από την ΑΕΚ στην Ρόδο με τον Άρη Λυκογιάννη στις δηλώσεις του μετά του τέλος του αγώνα να εστιάζει στα πολλά λάθη της ομάδας του αλλά και τα μεγάλα σουτ της ένωσης στην τέταρτη περίοδο. Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του για την προσπάθεια τους τονίζοντας ότι αν μειωθούν τα λάθη θα έρθουν τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της και καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις που έχει στο υπόλοιπο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Σήμερα κάναμε μία αρκετά μεγάλη προσπάθεια. Επιστρέψαμε στη διάρκεια του ματς αρκετές φορές –πάνω από τέσσερις θα έλεγα- κάνοντας κακό ξεκίνημα και μειώνοντας ξανά στο καλάθι. Αυτό επαναλήφθηκε πολλές φορές στο ματς, μέχρι περίπου τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, που ισοφαρίσαμε και καταφέραμε και περάσαμε μπροστά.

Νομίζω ότι οι μικρές λεπτομέρειες εκεί έκριναν το αποτέλεσμα. Μία-δύο φορές η μπάλα έφυγε από τα χέρια μας, δύο πολύ μεγάλα σουτ του Γιαννόπουλου και του Λάνγκφορντ και η κακή δική μας μέρα στο περιφερειακό σουτ, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Σήμερα από την προσπάθεια και την προσήλωση που είχε η ομάδα, είμαι ευχαριστημένος. Αυτό που χρειάζεται, είναι να έχουμε ένα τέτοιο ακόμη παιχνίδι, να βρούμε έναν τρόπο να μην κάνουμε φθηνά λάθη τόσο εύκολα, γιατί πάλι σήμερα είχαμε 18 λάθη, που είναι μεγάλος αριθμός. Από ‘κει και πέρα να δουλέψουμε στο ψυχολογικό κομμάτι, γιατί τα κακά ποσοστά στα σουτ που έχουμε μετά το ματς με το Περιστέρι και στα τρία τελευταία παιχνίδια, έχουν να κάνουν αρκετά με την ψυχολογία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…