Κεντρική Basket League Άρης “Να σηκώσουμε ανάστημα, μιλώντας με πράξεις…”

“Να σηκώσουμε ανάστημα, μιλώντας με πράξεις…”

Να μιλήσει με πράξεις μέσα στο παρκέ πρέπει ο Άρης σύμφωνα με όσα δήλωσε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ. Ο Αμερικανός παίκτης των “Κίτρινων” τόνισε ότι στα παιχνίδια με τον Ηρακλή και Λάρισα πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να δώσουν τις απαντήσεις τους εντός αγωνιστικού χώρου.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Καλησπέρα φίλοι του μπάσκετ! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Η αλήθεια είναι ότι κρατάω αρκετή ώρα το κινητό στα χέρια μου και όλο ξεκινάω να γράψω δυο-τρία πράγματα, αλλά καταλήγω να τα σβήνω. Όχι, ότι δεν ξέρω τι να σας πω… Όχι!

Απλά θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό να μιλήσουν οι πράξεις και να «ακουστούμε» επιτέλους μέσα στο γήπεδο, παρά να κάνουμε συνέχεια δηλώσεις για το τι έχει συμβεί ή για το τι ευχόμαστε να γίνει στο μέλλον και ν’ αναλωνόμαστε σε τέτοιου είδους πράγματα.

Η κατάσταση γενικά είναι πάρα πολύ δύσκολη, όλοι το γνωρίζουν αυτό! Και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, όταν την προηγούμενη Κυριακή δεν παίξαμε καθόλου καλά, με αποτέλεσμα να χάσουμε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αν σταθούμε όμως στη συγκεκριμένη εμφάνιση, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Πρέπει να σηκώσουμε ανάστημα και να κυνηγήσουμε τους αγώνες που έχουν απομείνει, και ιδιαίτερα τους δύο επόμενους, απέναντι σε Ηρακλή και Λάρισα, τα οποία τα έχουμε και μέσα στην έδρα μας. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά έχουμε πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αρχής, γενομένης από αύριο.

Ξέρω ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε χαρίσει περισσότερες πίκρες απ’ ότι χαρές στον κόσμο μας και ίσως οι εμφανίσεις μας να έχουν απογοητεύσει και να έχουν θυμώσει αρκετούς φίλους της ομάδας μας, όμως θέλω να γνωρίζετε ότι, παρά τις δυσκολίες, προσπαθούμε όλοι μας για το καλύτερο και πάντα παίζουμε για τη νίκη.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο ιστορική είναι η φανέλα, που φοράμε και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε με όλη μας τη δύναμη να κρατήσουμε τον Άρη στη κατηγορία κι ας είμαστε με την πλάτη στο τοίχο. Αρκετά με τα λόγια, όμως.

Ελπίζω το Σάββατο να τα κάνουμε επιτέλους πράξη και να γίνει ένα καλό παιχνίδι, αντάξιο της ιστορίας και των δύο ομάδων. Εύχομαι το «Nick Galis Hall» να είναι και πάλι γεμάτο και με τη βοήθεια του κόσμου μας, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Εις το επανιδείν φίλοι μου!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Αναβολή στην κατάπτωση της εγγυητικής με λεκτική αντιπαράθεση Γρόλλιου-Πετράτου!

Τελικώς, η υπόθεση εκδίκασης της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης πήρε ανα…