Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να περιορίσουμε τους Χάνλαν και Σούλερ”

“Να περιορίσουμε τους Χάνλαν και Σούλερ”

Παπαντωνίου

Η Λάρισα φιλοξενείται αύριο από τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο και ο Νώντας Παπαντωνίου μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ εξέφρασε την επιθυμία του να πάει η ομάδα του με νίκη στην διακοπή του πρωταθλήματος. Αναφορικά με το παιχνίδι εστίασε στους Χάνλαν και Σούλερ, ο περιορισμός των οποίων είναι πολύ σημαντικός στην διεκδίκηση της νίκης.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα σας,

Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα. Ο Άρης το ήθελε πολύ και το απέδειξε. Είναι σημαντικό σε μια ομάδα σαν τη δικιά μας, χωρίς την εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, να καταλάβουμε τι σημαίνει να παίζεις στο Αλεξάνδρειο ή στο Ιβανώφειο.

Τι σημασία έχει η έδρα και ποσό δύσκολο είναι. Ο παλμός και η ενέργεια που παίρνουν οι ομάδες από τον κόσμο τους σε αυτά τα δύο γήπεδα είναι κάτι μοναδικό. Ελπίζω να πήραμε ένα καλό μάθημα γιατί ακολουθεί ο αγώνας με τον Ηρακλή και θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση.

Σίγουρα δεν το λέω για δικαιολογία, αλλά η απώλεια του Παρκς μας έχει αποσυντονίσει Ήταν από τους βασικούς μας παίκτες. Είχε τεράστια επιρροή στο παιχνίδι μας, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Όμως τώρα πρέπει να εντάξουμε άμεσα τον Τόμας, έναν παίχτη με πολλά προσόντα, με μεγάλη προοπτική, χωρίς εμπειρία και εικόνες από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όμως.

Στόχος μας πριν τη διακοπή είναι να κάνουμε μια νίκη, οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε στο πλάνο μας, να περιορίσουμε τον Χάνλαν και τον Σούλερ, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο.

Ανυπομονώ να παίξω στο Ιβανώφειο, είδα τρομερή ατμόσφαιρα. Σίγουρα έλειψε τόσα χρόνια από την Α1 ομάδα με ιστορία και κόσμο όπως ο Ηρακλής.

Καλό μπασκετικό σαββατοκύριακο να έχουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …