Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να πάρουν σωστές αποφάσεις οι διαιτητές στον αγώνα με την Φενέρ”

“Να πάρουν σωστές αποφάσεις οι διαιτητές στον αγώνα με την Φενέρ”

kemzura

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο την Φενέρμπαχτσε και ο Κεστούτις Κεμζούρα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τα λάθη των διαιτητών στους αγώνες με Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων τόνισε ότι κανένας προπονητής δεν θέλει να δει τα παιχνίδια να πηγαίνουν στο τελευταίο σουτ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην πιθανότητα να γίνει ο Βασίλης Σπανούλης πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Κανένας προπονητής δεν θέλει να πάει το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ, απλά συμβαίνει. Γνωρίζω τι έχει συμβεί, όμως θέλω να πιστεύω ότι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν το παιχνίδι αύριο δεν θα έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους και θα είναι αρκετά ψύχραιμοι και θαρραλέοι ώστε να πάρουν την σωστή απόφαση».

Για τον Σπανούλη και την πιθανότητα να περάσει στην κορυφή των σκόρερ:

«Η νίκη είναι το ζητούμενο, καθώς ο ομαδικός στόχος πάντα προηγείται. Και ο ίδιος ο Βασίλης, ο άνθρωπος που γνωρίζω, βάζει πρώτα τη νίκη, μπροστά από οτιδήποτε άλλο. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, όλοι αντιλαμβάνονται την σημασία του. Πολλοί στέκονται στους τραυματισμούς ή τις απουσίες του αντιπάλου μας, αλλά δεν παύει να είναι μια πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …