Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να επιβεβαιώσουμε την αγωνιστική μας άνοδο”

“Να επιβεβαιώσουμε την αγωνιστική μας άνοδο”

Χαραλαμπίδης

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα, με τον Κώστας Χαραλαμπίδη να έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του. Ο τεχνικός του δικεφάλου του βορρά σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε ο ΠΑΟΚ θέλει να επιβεβαιώσει την αγωνιστική του άνοδο, παίρνοντας τη νίκη σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε από τις αρχές του νέου χρόνου μία προσπάθεια για να αλλάξουμε και την αγωνιστική μας κατάσταση, αλλά και την ψυχολογία μας. Μας βοήθησαν σε πολύ σημαντικό βαθμό προς αυτή την κατεύθυνση οι νίκες που κάναμε και στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Basketball Champions League. Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την αγωνιστική μας άνοδο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η Λάρισα προέρχεται από δύο εκτός έδρας νίκες, έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο με τις προσθήκες που έκανε και θα είναι ένα εξ ορισμού πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας για να ξεπεράσουμε όλες τις ιδιαιτερότητες του αγώνα».

Η αποστολή του δικεφάλου, η οποία αναχώρησε οδικώς για την Θεσσαλική πόλη απαρτίζεται από τους: Άνταμ Σμιθ, Σταύρο Σχίζα, Μπόμπι Μπράουν, Θοδωρή Καρρά, Απόλλωνα Τσόχλα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Άαρον Μπεστ, Δημήτρη Καραμανώλη,Σάνον Σόρτερ, Αντουέιν Ουίγκινς, Ζήση Σαρικόπουλο και Ζέιν Νόουλς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…