Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να επαναλάβουμε την εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας”

“Να επαναλάβουμε την εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας”

kottas

Ο Ιωνικός μετά την νίκη-ανάσα για την παραμονή της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Άρη, φιλοξενείται αύριο από την Λάρισα για την 18η αγωνιστική της basket league. Ο Θωμάς Κώττας μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ χαρακτήρισε πολύ σημαντική την νίκη κόντρα στους Θεσσαλονικείς, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι θέλουν να κάνουν ανάλογη εμφάνιση και αύριο.

Αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Άρη. Η ομάδα ανταποκρίθηκε σε ένα ματς που είχε το «πρέπει» για εμάς και όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω. Φυσικά, πρέπει να γίνει ξεχωριστή αναφορά στον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο και μας έδωσε τεράστια ώθηση για να τα καταφέρουμε.

Δεν πρέπει όμως να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Η νίκη ήταν κάτι πολύ ευχάριστο, έπειτα από ένα σερί ηττών, αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται και μαζί του τα σημαντικά παιχνίδια. Ένα απ’ αυτά είναι κι αυτό που έχουμε τώρα στη Λάρισα.

Πρόκειται για μια ομάδα που έχει νικήσει πολύ δυνατούς αντιπάλους κι έχει δείξει την αξία της. Εμείς θέλουμε να επαναλάβουμε σε σημαντικό βαθμό την εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας και να έχουμε ως βάση την άμυνα και τον έλεγχο του ρυθμού.

Ακολουθεί διακοπή και πιστεύω ότι μπορεί να μας κάνει καλό δεδομένου πως είχαμε κάποιες αλλαγές το τελευταίο διάστημα και θα έχουμε πια χρόνο να βρεθούμε καλύτερα ως σύνολο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …