Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Να αποζημιώσουμε τον κόσμο με το Ρέθυμνο”

“Να αποζημιώσουμε τον κόσμο με το Ρέθυμνο”

gaios skordilis peristeri

To Περιστέρι προέρχεται από μία κακή εμφάνιση και βαριά ήττα στο Basketball Champions League από την Τενερίφη. Οι Περιστεριώτες αφήνουν πίσω τους αυτό το παιχνίδι και επικεντρώνονται στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, με τον Γάιο Σκορδίλη να τονίζει ότι θέλουν να αποζημιώσουν τον κόσμο τους στην αναμέτρηση με την κρητική ομάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Καταφέραμε το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος να το κερδίσουμε σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι το Ιβανώφειο απέναντι στον Ηρακλή. Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ, για να επιστρέψουμε στις νίκες.

Δυστυχώς αυτό δεν συνεχίστηκε στο Basketball Champions League. Παίζαμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας, με ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου της διοργάνωσης, την Τενερίφη.

Δεν φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων. Το κακό είναι ότι απογοητεύσαμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, γιατί στο παιχνίδι που παίξαμε εκτός έδρας με την Τενερίφη, δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Θέλαμε να κάνουμε το ίδιο και στο γήπεδο μας και δεν τα καταφέραμε. Ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο δεν μπόρεσε να απολαύσει ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζουμε να τους αποζημιώσουμε στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Πρόκειται για μια ομάδα που έχει κανει ζημιές στο φετινό πρωτάθλημα και το έχει αποδείξει με τις νίκες που έχει κάνει απέναντι στον Προμηθέα, την ΑΕΚ και τον Ήφαιστο Λήμνου. Είναι μια ομάδα επικίνδυνη, πρέπει να την σεβαστούμε. Θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να περιορίσουμε τον Φράνκαμπ τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στην δημιουργία του, για να καταφέρουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη το Περιστέρι για την πρόκριση στο Final 4 του BCL Συγχαρητήρια…