Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Κομβικό το παιχνίδι με τον Άρη”

“Κομβικό το παιχνίδι με τον Άρη”

thomas kottas ionikos promitheas

Ο Ιωνικός υποδέχεται αύριο τον Άρη στο “Σοφία Μπεφόν” στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της baskee league και ο Θωμάς Κώττας χαρακτήρισε κομβική την αναμέτρηση μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ. Παράλληλα, ο ψηλός της ομάδας της Νίκαιας τόνισε ότι η βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ τους έχει πεισμώσει, ενώ χαρακτήρισε ομάδα με ποιότητα και εμπειρία το σύνολο του Σάββα Καμπερίδη. 

Αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Αν και ακόμα υπάρχουν αρκετά παιχνίδια για το τέλος του πρωταθλήματος, το αυριανό με τον Άρη είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά. Προερχόμαστε από σερί ηττών κι αυτό μας υποχρεώνει να αντιμετωπίζουμε τον αγώνα με τον Άρη ως απολύτως κομβικό.

Η κακή εμφάνιση και η ήττα από τον ΠΑΟΚ μας πείσμωσε, ώστε να δουλέψουμε σκληρά αυτή την εβδομάδα και να προετοιμαστούμε για μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Ο Άρης είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά είναι μια άκρως ιστορική ομάδα της οποίας το ρόστερ έχει και ποιότητα και εμπειρία.

Εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κι ελπίζουμε πως το “Σοφία Μπεφόν” θα είναι γεμάτο από τον κόσμο μας, για να πάρουμε έξτρα ώθηση και δύναμη για την προσπάθειά μας. Θα χρειαστεί να δώσουμε έμφαση στις λεπτομέρειες και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού από νωρίς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …