Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κάθε ματς είναι “κλειδί” από εδώ και πέρα”

“Κάθε ματς είναι “κλειδί” από εδώ και πέρα”

vougioukas

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο την Βαλένθια στην Ισπανία με στόχο την νίκη που θα τον βάλει για τα καλά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της τέταρτης θέσης. Ο Ίαν Βουγιούκας σε δηλώσεις του για ενόψει του αγώνα τόνισε ότι κάθε ματς είναι “κλειδί” από εδώ και στο εξής, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι τέτοια εκτός έδρας παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουν αν θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά:

«Η Βαλένθια είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, ειδικά στην έδρα της όπου παίζει το καλύτερό της μπάσκετ. Εμείς, από την πλευρά μας θα πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης αν θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για τη νίκη».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Η Βαλένθια τρέχει πολύ καλά και γρήγορα το γήπεδο, ιδιαίτερα στην έδρα της. Πάει τα παιχνίδια σε υψηλό τέμπο. Θα πρέπει να έχουμε σωστές προσαρμογές ώστε να τους σταματήσουμε αμυντικά»

Για το αν θεωρεί ως “κλειδί” τον αγώνα με την ισπανική ομάδα: «Κάθε ματς από εδώ και στο εξής είναι “κλειδί” για τη συνέχεια. Αν θες να πετύχεις το κάτι παραπάνω στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…