Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Κάποια παιδιά έχουν επιθετικό ένστικτο”

“Κάποια παιδιά έχουν επιθετικό ένστικτο”

Χαραλαμπίδης

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον Ιωνικό με 110-80 για την 16η αγωνιστική της basket league κατακτώντας την πέμπτη του νίκη. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μιλώντας στην συνέντευξη τύπου συνεχάρη τους παίκτες του ενώ τόνισε ότι βλέποντας το εντυπωσιακό 10/16 τρίποντα του ημιχρόνου άφησε κάποιους παίκτες να εκφράσουν το επιθετικό ταλέντο τους.

Διαβάστε αναλυτικά:

 «Ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά για την προσπάθεια. Από την αρχή του παιχνιδιού το αντιμετωπίσαμε σοβαρά. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Νίκαιας. Γνωρίζετε ότι η Ευρώπη είναι σε δεύτερη μοίρα αλλά πρέπει να πάμε σε αυτούς τους αγώνες και να τους αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα γίνεται».

Για το υψηλό σκορ: «Όταν σουτάρει με 10/16 τρίποντα στο ημίχρονο, δεν θέλω να βάλω χαλινάρι σε κάποια παιδιά. Έχουν το επιθετικό ένστικτο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε, δεν θέλω να τους αφαιρέσω αυτό το ένστικτο αλλά θέλω να διαμορφώσουμε και τις συνθήκες αμυντικά».

Για το ότι όταν το παιχνίδι πάει στον πόντο στο τέλος, ο ΠΑΟΚ δεν τα καταφέρνει: «Οι δύο νίκες που κάναμε εκτός έδρας στο bcl ήταν κλειστά παιχνίδια, αυτό δεν το έχουμε στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι μεγάλο θέμα και προσπαθούμε να το φτιάξουμε. Η παρουσία μας εκτός έδρας υπολείπεται πολύ από την εντός αλλά πιστεύω ότι από δω και πέρα θα αντιδράσουμε διαφορετικά».

Για τις μεταγραφές: «Δεν θέλω να βιαστώ για κάτι. Είμαστε καιρό στην αγορά αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει τις επόμενες μέρες. Με το υπάρχον ροστερ θα ταξιδέψουμε στις Ιταλία. Οι σέντερ δεν είναι σε αφθονία όλη η Ευρώπη για σέντερ ψάχνει. Προσπαθούμε να δούμε τι χρειαζόμαστε και πως θα έρθουμε σε μια ισορροπία στο κομμάτι των περιφερειακών και των ψηλών. Γι αυτό προσπαθούμε για να βελτιώσουμε την εικόνα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…