Κεντρική Διεθνή “Κάποια κρίσιμα σουτ έκριναν το παιχνίδι”

“Κάποια κρίσιμα σουτ έκριναν το παιχνίδι”

mihailo pavicevic

Το Περιστέρι νίκησε την Μόρναρ Μπαρ με 72-67 για την 12η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του BCL. O τεχνικός των ΜαυροβούνιωνΜιχάϊλο Παβίτσεβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη τύπου του αγώνα, εστίασε στις απουσίες της ομάδας του ενώ τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε σε κάποια χαμένα σουτ και βολές των παικτών του στο φινάλε.

Αναλυτικά:

«Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Του εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους να προκριθούν στον επόμενο γύρο. Το αποψινό παιχνίδι το αρχίσαμε χωρίς τον καλύτερο μας παίκτη, τον Πούλεν, και χωρίς τον βασικό μας ψηλό τον Λούκοβιτς, ενώ δυστυχώς και ο βασικός μας πλέι μέικερ, ο Νίντχαμ, τραυματίσθηκε στο πρώτο ημίχρονο και δεν έπαιξε στο δεύτερο. Και ο Χάρις έπαιζε τραυματίας. Αλλά οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο πήραν πάνω τους την ευθύνη και αγωνίστηκαν καλά. Στο τελευταίο τρίλεπτο το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, χάσαμε μερικά ελεύθερα σουτ. Έτσι είναι το μπάσκετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αναγκαστικά αλλάξαμε όλο μας το σχεδιασμό για το ματς, αφού χάσαμε τον βασικό μας πλέι μέικερ. Ο Σέχοβιτς που ανέλαβε να παίξει σε αυτή τη θέση έκανε καταπληκτικό ματς. Κάναμε και διάφορες αλλαγές στο παιχνίδι μας και κάποιες προσαρμογές με βάση την επίθεση του Περιστερίου. Παίξαμε καλά. Στο τέλος, λόγω και της κούρασης, χάσαμε κάποια κρίσιμα σουτ και χάσαμε τρεις στις τέσσερις βολές στα τελευταία λεπτά. Όλοι οι παίκτες μου παλέψανε σκληρά μέχρι το τέλος αλλά το Περιστέρι έβαλε μερικά μεγάλα σουτ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…