Κεντρική Basket League Περιστέρι “Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι”

“Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι”

Το Περιστέρι πήρε ένα σπουδαίο διπλό στη Θεσσαλονίκη, καθώς επικράτησε στην έδρα του Ηρακλή. Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπανικολόπουλος, τόνισε ότι ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, ενώ σημείωσε ότι ηταν ωραία εικόνα το γεμάτο Ιβανώφειο.

Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Συγχαρητήρια στην ομάδα μας που αντέδρασε θετικά μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα. Τα παιδιά και ειδικά τα έμπειρα έκαναν ένα βήμα μπροστά σήμερα και πήραν σημαντικές αποφάσεις για το παιχνίδι. Θέλω επίσης να πω συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την ομάδα που έχει δημιουργήσει και την προσπάθεια του μέσα στη σεζόν. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Κλείσαμε αρκετά το ροτέισον για να παλέψουμε καλύτερα. Πήγαμε με τα παιδιά που γνωρίζουν καλύτερα την ομάδα, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και τελικά καταφέραμε και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη».

Για τον Κάζινς: «Είναι νέος στην ομάδα και δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα ακόμη. Πάντως είναι ένας πολύ ικανός παίκτης και καλός χαρακτήρας και θα μας βοηθήσει σίγουρα στην συνέχεια της σεζόν αφού προσαρμοστεί και πάρει τον χρόνο που χρειάζεται».

Σχετικά με τον Ηρακλή και το Ιβανώφειο: «Μου αρέσει που βλέπω το Ιβανώφειο γεμάτο και η ομάδα παίζει σωστά. Όταν βρισκόμουν εγώ στην ομάδα δεν ήταν και η καλύτερη περίοδος για τον Ηρακλή. Χρειάζεται υπομονή, ο Ηρακλής έχει μία σταθερή διοίκηση και κάνει σωστά βήματα για την συνέχεια. Είναι σημαντικό να υπάρχουν ιστορικές ομάδας και συνεπείς που φέρνουν κόσμο στα γήπεδα για το Πρωτάθλημα. Μακριά από το βία, να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά. Όσο το Ιβανώφειο είναι γεμάτο είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ και εύχομαι να συνεχίσει ο Ηρακλής την καλή πορεία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι

Δειτε επισης

Μανωλόπουλος: «Μπορούμε να νικήσουμε ξανά στην Πάτρα»

Το Περιστέρι έκανε αξιόλογη προσπάθεια κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, αλλά δεν κατάφερε να π…