Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Ιδιαίτερο για μένα να παίζω με τον ΠΑΟΚ”

“Ιδιαίτερο για μένα να παίζω με τον ΠΑΟΚ”

kottas

Ο Θωμάς Κώττας μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ενόψει της αναμέτρησης του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ, χαρακτήρισε ιδιαίτερες για τον ίδιο τις αναμετρήσεις κόντρα στον δικέφαλο του βορρά, καθώς είναι η ομάδα στην οποία ανδρώθηκε. Παράλληλα, αναφορικά με το παιχνίδι τόνισε ότι δεν πρέπει να ξεγελαστούν από την βαθμολογική θέση του αντιπάλου τους καθώς είναι ομάδα με πολύ ταλέντο.

Διαβάστε αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι της ΕΚΟ Basket League

Η προηγούμενη εβδομάδα μας άφησε πικρή γεύση για το αποτέλεσμα με τον Προμηθέα. Αντιμετωπίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και φτάσαμε ένα σουτ μακριά από το να το πάρουμε. Είναι δεδομένο πως σε στεναχωρεί πολύ μια τέτοια ήττα, όταν δηλαδή είσαι μια ανάσα από το να νικήσεις μια ομάδα υψηλού επιπέδου.

Αν και μας πλήγωσε ο τρόπος που ήρθε η ήττα, δεν έχουμε περιθώρια να πέσουμε ψυχολογικά. Αντίθετα οφείλουμε να κρατήσουμε τη διάθεση που δείξαμε και όσα κάναμε σωστά και να τα επαναλάβουμε στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε τώρα μπροστά μας, στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ καίγεται για τη νίκη, αλλά κι εμείς έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο να επιστρέψουμε στις νίκες και να κάνουμε άλλο ένα βήμα για την επίτευξη των στόχων μας.

Απαγορεύεται να ξεγελιόμαστε από τη θέση του ΠΑΟΚ στη βαθμολογία, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να κάνουμε ο,τι μπορούμε ώστε να βάλουμε το δικό μας ρυθμό.

Όπως έχω ξαναπεί, είναι πάντα ιδιαίτερο για μένα να παίζω με τον ΠΑΟΚ, καθώς πρόκειται για την ομάδα στην οποία ανδρώθηκα μπασκετικά και πήρα τις πρώτες μου ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …