Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Η κούραση από το ταξίδι είναι σημαντική, αλλά είμαστε επαγγελματίες”

“Η κούραση από το ταξίδι είναι σημαντική, αλλά είμαστε επαγγελματίες”

gontikas

Η Νίζνι Νόβγκοροντ αποτελεί τον επόμενο αντίπαλο του Περιστερίου στο Basketball Champions League.

Οι «κυανοκίτρινοι» που προπονήθηκαν νωρίς το μεσημέρι είναι πανέτοιμοι για ένα ταξίδι 15 ωρών, προκειμένου να φτάσουν στο Νόβγκοροντ το μεσημέρι της Τρίτης (η πτήση από το «Ελ. Βενιζέλος» είναι στις 00.35 τα ξημερώματα της Τρίτης) με ενδιάμεσο σταθμό την Μόσχα.

Ο Κωνσταντίνος Γόντικας μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι τονίζοντας ότι η κούραση του ταξιδιού θα είναι σίγουρα σημαντική, ωστόσο η ομάδα του θα πρέπει να βρει τις λύσεις για να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Μετά την ήττα από την Τενερίφη στην έδρα μας, αντιδράσαμε και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Ρέθυμνο στο γήπεδο μας για το πρωτάθλημα, ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας. Όπως είπε και ο κόουτς σε κάποιες στιγμές χάσαμε τις διαφορές που είχαμε πάρει στο σκορ, αλλά τελικά πήραμε το θετικό αποτέλεσμα.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ταξίδι 15 ωρών και ένα παιχνίδι με τη Νίζνι, όπου θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να προχωρήσουμε στο Basketball Champions League. Ο αντίπαλος είναι δυνατός και η κούραση από το ταξίδι παίζει ρόλο, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε την κούραση και να φτάσουμε στη νίκη που την θέλουμε πολύ για την συνέχεια των υποχρεώσεων μας στην διοργάνωση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Κασελάκης: «Πρέπει να απολαύσουμε το Final 4 και να παίξουμε σκληρά»

Στη σημασία της πρόκρισης του Περιστεριού στο Final Fur του BCL αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασε…