Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “H ανάγκη για νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερη”

“H ανάγκη για νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερη”

Το Ρέθυμνο υποδέχεται αύριο τον Πανιώνιο στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” για την 17η αγωνιστική της basket league. Ο βοηθός του Βαγγέλη Ζιάγκου, Σταύρος Μυκονιάτης, χαρακτήρισε την ανάγκη για νίκη ακόμα μεγαλύτερη λόγο του ότι οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους, ενώ παράλληλα παραδέχθηκε ότι η έδρα των Κρητικών έχει γίνει πλέον κοινά αποδεκτό ότι είναι μια από τις πιο δύσκολες του πρωταθλήματος.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Σαφώς παίζουμε με μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με μας. Άρα αυτό σημαίνει πως η ανάγκη για τη νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερη. Η συνταγή είναι ίδια μέσα στην έδρα μας. Παίζουμε εξαιρετικά στο «Μελίνα Μερκούρη» και αυτό οφείλεται στο ότι ο κόσμος μας κάνει να νιώθουμε πολύ καλά. Δεν υπάρχουν μυστικά. Θα μπούμε να βγάλουμε όλη την ενέργεια κυρίως, στο αμυντικό κομμάτι, το οποίο μας διακρίνει μέχρι στιγμής. Νομίζω ότι σε όλη τη λίγκα έχει γίνει γνωστό ότι η έδρα μας είναι δύσκολη και με αυτή τη συνταγή θα παίξουμε για το θετικό αποτέλεσμα, που το χρειαζόμαστε πολύ για τη συνέχεια.

Έχουμε κάνει ήδη ένα πολύ μεγάλο βήμα για την επίτευξη του στόχου μας, το οποίο θα μετατραπεί σε άλμα αν πάρουμε και αυτό το «δίποντο». Από κει και πέρα θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να εξασφαλίσουμε την παραμονή και ό,τι ήθελε προκύψει στη συνέχεια»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…