Κεντρική Ηρακλής “Φουλάρει” για Περιστέρι ο Ηρακλής

“Φουλάρει” για Περιστέρι ο Ηρακλής

iraklis

Με μια προπόνηση σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Ηρακλή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι. Στον γηραιό θεωρούν κομβικής σημασίας την αναμέτρηση και θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Πατάει γκάζι στην προετοιμασία του ο Ηρακλής ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με το Περιστέρι. Η Ομάδα μας προπονήθηκε εντατικά και σήμερα, στο Ιβανώφειο, παρουσία όλων των παικτών και θα ολοκληρώσει αύριο νωρίς το απόγευμα. Η αναμέτρηση είναι κομβικής σημασίας για την πορεία της, καθώς με αυτόν τον αγώνα, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, αρχίζει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος και είναι σημαντικό να ξεκινήσει με νίκη.

Ο προπονητής μας Γιάννης Καστρίτης δούλεψε επί δίωρο με τους αθλητές σε θέματα τακτικής, κάτι που θα κάνει αύριο, μαζί με ανάλυση του αντιπάλου στην αίθουσα βίντεο.

Ο αγώνας αρχίζει στις 15:45, θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το ERTPLay-1 ενώ τα εισιτήρια πωλούνται με γοργούς ρυθμούς από τα γραφεία της ΚΑΕ στο Ιβανώφειο (αύριο, Παρασκευή από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ) και από τo ticketmaster.gr. με τιμές που αρχίζουν από δέκα ευρώ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…