Κεντρική Basket League Άρης “Έτοιμοι να δώσουμε τη ψυχή μας για να κερδίσουμε”

“Έτοιμοι να δώσουμε τη ψυχή μας για να κερδίσουμε”

aris fitzpatrick

Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ μίλησε ενόψει της αναμέτρησης και σημείωσε ότι είναι έτοιμοι να δώσουν την ψυχή τους για να κερδίσουν το ματς.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ και Καλή Χρονιά! Εύχομαι το 2020 να μας φέρει όλα αυτά, που επιθυμούμε, αλλά πάνω απ’όλα να μας φέρει υγεία και χαρά!

Δυστυχώς δεν αποχαιρετήσαμε το 2019, όπως θα θέλαμε, μιας και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Προμηθέα στη Πάτρα, αλλά ο δρόμος για να πετύχουμε τον στόχο μας είναι μακρύς ακόμη γι’αυτό και ήταν επιτακτική ανάγκη ν’αφήσουμε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα πίσω μας και να μην επηρεαστούμε αρνητικά.

Όλη την εβδομάδα την περάσαμε μέσα στο γήπεδο, προπονηθήκαμε σκληρά και προσπαθήσαμε να επικεντρωθούμε μόνο στα θετικά, επιχειρώντας παράλληλα να διορθώσουμε όλα τα λάθη, που εντόπισε ο προπονητής μας, ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για την επόμενη μάχη, καθώς στόχος όλων μας είναι να ξεκινήσουμε το 2020 και το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με νίκη.

Φίλοι μου, την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα του και παρά την βαθμολογική θέση και των δύο ομάδων, η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει πάντα ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Basket League διαχρονικά (φέτος ειδικά, αποτελεί και το μόνο ντέρμπι στην Α1).

Ο ΠΑΟΚ, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, παραμένει μία καλή ομάδα και μάλιστα τις τελευταίες μέρες κατάφερε να ενισχυθεί, όμως αυτό δεν μας προβληματίζει καθόλου. Σεβόμαστε πάντα όλους τους αντιπάλους μας, αλλά την Κυριακή η νίκη είναι δική μας.

Πρόκειται για έναν καθοριστικό αγώνα, χρειαζόμαστε το συγκεκριμένο ‘διπλό’ για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, γι’αυτό και είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να δώσουμε και τη ψυχή μας μέσα στο γήπεδο, προκειμένου να κερδίσουμε.

Ελπίζω το παιχνίδι να είναι sold out και όλος ο κόσμος να μπορέσει ν’απολαύσει ωραίο μπάσκετ, αλλά πιο πολύ εύχομαι το βράδυ της Κυριακής να πανηγυρίζουμε την τέταρτη νίκη της Αρειανάρας μας!

Εις το επανιδείν φίλοι μου!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…