Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Χάσαμε από την αμυντική μας ανικανότητα”

“Χάσαμε από την αμυντική μας ανικανότητα”

kostas charalampidis

Στο αμυντικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ απέδωσε την ήττα από την Λάρισα στις δηλώσεις του ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Παράλληλα, τόνισε ότι η κούραση των παικτών του με τρία παιχνίδια σε 6 μέρες είναι κάτι που υπάρχει ωστόσο θα πρέπει να προχωρήσουν με αυτό καθώς ακολουθεί ανάλογο πρόγραμμα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στη Λάρισα που είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο πρώτο 20λεπτο βγήκαν όλες οι παθογένειες μας. Δε λειτούργησε τίποτα κυρίως αμυντικά. Δοκιμάσαμε πολλά, αλλά δε λειτουργούσε κάτι. Είναι ξεκάθαρο ότι ο αγώνας χάθηκε από την αμυντική μας ανικανότητα. Χάσαμε πολλές μάχες συνεργασιών αλλά και ατομικές. Πιστεύω ότι αν δεν αλλάξει κάτι σε αυτό το κομμάτι που αφορά την άμυνα θα έχουμε πολύ μεγάλο θέμα. Επιβάλλεται να αλλάξει γιατί δε γίνεται να πηγαίνουμε τα παιχνίδια στους 95 πόντους για να κερδίσουμε.

Γυρίσαμε το παιχνίδι, περάσαμε μπροστά, αλλά είχαμε κακές αποφάσεις χωρίς καθαρό μυαλό και αυτό μας στοίχισε. Δεχτήκαμε τρίποντα που δεν έπρεπε, χάσαμε τις μάχες στο ένας εναντίον ενός και δεν καταφέραμε».

Για την κούραση των παικτών του δήλωσε: «Δε μπορεί να μη μας απασχολεί. Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε έξι μέρες και πολύ δύσκολο. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, οφείλουμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις δυσκολίες. Έχουμε μπροστά μας, αντίστοιχο πρόγραμμα και επιβάλλεται να σηκωθούμε και να προχωρήσουμε».

Για το πόσες νίκες θα χρειαστούν για να εξασφαλιστεί η παραμονή είπε: «Δε μπορώ να πω τώρα πόσες νίκες θα χρειαστούν. Για εμάς είναι πολύ σημαντική η καθημερινότητα και δε μπορούμε να κοιτάμε τόσο μακριά. Έχουμε έναν αγώνα μεγάλης σημασίας το Σάββατο και κοιτάμε εκεί. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο που ήρθε να μας και σίγουρα, νιώθουμε δυσάρεστα γι’ αυτό»

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …