Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Χάσαμε από την αμυντική μας ανικανότητα”

“Χάσαμε από την αμυντική μας ανικανότητα”

Στο αμυντικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ απέδωσε την ήττα από την Λάρισα στις δηλώσεις του ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Παράλληλα, τόνισε ότι η κούραση των παικτών του με τρία παιχνίδια σε 6 μέρες είναι κάτι που υπάρχει ωστόσο θα πρέπει να προχωρήσουν με αυτό καθώς ακολουθεί ανάλογο πρόγραμμα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στη Λάρισα που είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο πρώτο 20λεπτο βγήκαν όλες οι παθογένειες μας. Δε λειτούργησε τίποτα κυρίως αμυντικά. Δοκιμάσαμε πολλά, αλλά δε λειτουργούσε κάτι. Είναι ξεκάθαρο ότι ο αγώνας χάθηκε από την αμυντική μας ανικανότητα. Χάσαμε πολλές μάχες συνεργασιών αλλά και ατομικές. Πιστεύω ότι αν δεν αλλάξει κάτι σε αυτό το κομμάτι που αφορά την άμυνα θα έχουμε πολύ μεγάλο θέμα. Επιβάλλεται να αλλάξει γιατί δε γίνεται να πηγαίνουμε τα παιχνίδια στους 95 πόντους για να κερδίσουμε.

Γυρίσαμε το παιχνίδι, περάσαμε μπροστά, αλλά είχαμε κακές αποφάσεις χωρίς καθαρό μυαλό και αυτό μας στοίχισε. Δεχτήκαμε τρίποντα που δεν έπρεπε, χάσαμε τις μάχες στο ένας εναντίον ενός και δεν καταφέραμε».

Για την κούραση των παικτών του δήλωσε: «Δε μπορεί να μη μας απασχολεί. Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε έξι μέρες και πολύ δύσκολο. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, οφείλουμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις δυσκολίες. Έχουμε μπροστά μας, αντίστοιχο πρόγραμμα και επιβάλλεται να σηκωθούμε και να προχωρήσουμε».

Για το πόσες νίκες θα χρειαστούν για να εξασφαλιστεί η παραμονή είπε: «Δε μπορώ να πω τώρα πόσες νίκες θα χρειαστούν. Για εμάς είναι πολύ σημαντική η καθημερινότητα και δε μπορούμε να κοιτάμε τόσο μακριά. Έχουμε έναν αγώνα μεγάλης σημασίας το Σάββατο και κοιτάμε εκεί. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο που ήρθε να μας και σίγουρα, νιώθουμε δυσάρεστα γι’ αυτό»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις για Τέρνερ

Απρόοπτο με τον Έλστον Τέρνερ προέκυψε στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός κατά…