Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Από το πρώτο ημίχρονο δείξαμε πόσο το θέλαμε”

“Από το πρώτο ημίχρονο δείξαμε πόσο το θέλαμε”

xristos serelis e1577556523383

Το Λαύριο ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο 2020, καθώς κέρδισε εύκολα τον Ιωνικό Νικαίας. Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Σερέλης, τόνισε ότι έδειξαν από το πρώτο ημίχρονο πόσο το ήθελαν.

Αναλυτικά:

“Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα και όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το μπάσκετ να προσπαθήσουμε τη νέα χρονιά να το κάνουμε λίγο περισσότερο πιο όμορφο και πιο ελκυστικό για τον κόσμο.

Όσον αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι από το πρώτο ημίχρονο είχαμε δείξει πόσο πολύ θέλαμε το παιχνίδι και πόσο πολύ χρειαζόμασταν τη νίκη μετά την ήττα που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα και στην ουσία ανταποκρίθηκαν και οι 12 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο τόσο πολύ ώστε η διαφορά να έχει πάει στους 25 πόντους και στην ουσία να είχε κριθεί ο αγώνας.

Προφανώς δεν έχουμε ακόμα την ωριμότητα και την εμπειρία να διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις τόσο νωρίς, ώστε να είμαστε ίσως το ίδιο αποδοτικοί για 40 λεπτά. Αλλά αυτό που σίγουρα μετράει είναι μόνο η νίκη και τίποτα άλλο και βλέπουμε πλέον μπροστά το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι που έχουμε με τον Κολοσσό που είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Προφανώς μιλάω γιατί μεσολαβεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας οποίο είναι ένα παιχνίδι εξ ορισμού που είναι πάρα πολύ δύσκολο για μας.

Προφανώς και θα δουλέψουμε και θα λειτουργήσουμε ως ομάδα αλλά έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο εντός έδρας παιχνίδι σε 2 εβδομάδες με τον Κολοσσό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …