Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πρώτη προπόνηση για Ουίλιαμς και Ρετ

Πρώτη προπόνηση για Ουίλιαμς και Ρετ

rhet

Την πρώτη τους προπόνηση με τον ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν οι ΤζαΚόρεϊ Ουίλιαμς και Μι Τζέι Ρετ. Οι δύο Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές προπονήθηκαν με τους νέους τους συμπαίκτες και θα συμπεριληφθούν κανονικά στην αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά για τα ματς με Παναθηναϊκό και Ζαραγόσα.

Αναλυτικά:

“Ήταν η δεύτερή τους ημέρα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο σήμερα, για πρώτη φορά ήταν μαζί στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και ο JaCorey Williams, αλλά και ο MJ Rhett.

Οι δύο νέοι Αμερικανοί παίκτες της ομάδας μας, ξεκίνησαν από νωρίς το πρόγραμμά τους στο PAOK Sports Arena, με την πρώτη τους επαφή με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα των δύο νέων παικτών σε θέματα τακτικής και η προπόνηση της ομάδας.

Εκτός προπόνησης ήταν ο άρρωστος Βαγγέλης Μαργαρίτης και ο Σταύρος Σχίζας που δεν έχει επανέλθει ακόμη από τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Dijon.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται το Σάββατο με μία απογευματινή προπόνηση και ολοκληρώνεται την Κυριακή, με την τελευταία προπόνηση στη Θεσσαλονίκη, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα τη Δευτέρα (27/1, 19:30) και την Zaragoza στην Ισπανία την Τετάρτη (29/1, 19:30)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…