Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Προμηθέας στην κεντρική σκηνή

Προμηθέας στην κεντρική σκηνή

lefteris mantzoukas promitheas patras

Θέλει να μετακομίσει στην Ευρωλίγκα και δεν το έκρυψε ποτέ. Το ζήτημα είναι πώς θα γίνει αυτό, πέραν της διαδρομής μέσω Eurocup. Ο Προμηθέας προσεγγίζει με διάφορους τρόπους το κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, γι’ αυτό κι η εφηβική του ομάδα θα πάρει μέρος στο Adidas Next Generation Tournament της Ευρωλίγκας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο στο διάστημα 17-19 Ιανουαρίου.

Πριν από λίγες ημέρες ήταν ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετείχε με τους εφήβους του στο αντίστοιχο τουρνουά της Βαλένθια και τώρα είναι η σειρά των Πατρινών, αφενός να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, αφετέρου να δείξουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής. Και βέβαια, να αποκτήσουν σπουδαίες μπασκετικές εμπειρίες οι έφηβοι της ομάδας της Πάτρας.

Ο Προμηθέας μετέχει στον Β’ όμιλο μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Άλμπα Βερολίνου και τη Λούνβιχσμπουργκ. Στον πρώτο όμιλο βρίσκονται οι: ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ουλμ, Στέλα Ατσούρα και η διοργανώτρια Μπάγερν Μονάχου. Πρώτος αντίπαλος των Πατρινών (17/01, 15:00) είναι η Ρεάλ, ενώ την επόμενη μέρα θα παίξουν με την Άλμπα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…