Κεντρική NBA Πήρε 3.000.000… ψήφους σε 48 ώρες ο Κόμπε Μπράιαντ

Πήρε 3.000.000… ψήφους σε 48 ώρες ο Κόμπε Μπράιαντ

Ο κόσμος του μπάσκετ παραμένει συγκλονισμένος από τον θάνατο του Κόμπε Μπράιαντ. Από την εκπληκτική φωτογραφική σύνθεση των Ιταλών, με τον Κόμπε και τον Ντράζεν, μέχρι το γκράφιτι σε γήπεδο των Φιλιππίνων και την πλατεία που θα πάρει το όνομά του στη Ρέτζιο Εμίλια, ο πλανήτης δίνει στον «Μάμπα»… μυθικές διαστάσεις. Κι αν είναι δεδομένο ότι θα μνημονεύεται για χρόνια, είναι πολύ πιθανό να περάσει στην αιωνιότητα, «μπαίνοντας» στο σήμα του ΝΒΑ.

Ξεκίνησε ως συζήτηση κι εξελίσσεται σε παγκόσμιο δημοψήφισμα. Ήδη μέσα σε περίπου δύο ημέρες στην ψηφοφορία που είναι σε εξέλιξη, ο κόσμος ζητά να αλλάξει το logo του ΝΒΑ και να πάρει τη μορφή του Κόμπε. Η σκέψη εκείνων που διοργάνωσαν την ηλεκτρονική ψηφοφορία (πατήστε εδώ) ήταν να συγκεντρώσουν 3.000.000 ψήφους, αλλά ήταν μάλλον… χαμηλό το νούμερο, καθώς τη στιγμή που γράφονταν το κείμενο είχαν υπερψηφίσει 2.745.324 και η συμμετοχή συνεχίζονταν με αμείωτο ρυθμό. Ως εκ τούτου, μέχρι να… διαβάσετε το κείμενο, θα έχει καλυφθεί ο στόχος.

Μένει πλέον να δούμε πώς θα αντιδράσει το ΝΒΑ, που είναι πρόδηλο ότι παρακολουθεί τις αντιδράσεις του κόσμου, την παγκόσμια συγκίνηση και θα θελήσει αφενός να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος, αφετέρου να περάσει στην αιωνιότητα τον Κόμπε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Κάρι και Ραντλ παίκτες της εβδομάδας! [pic,vids]

Άλλη μια βδομάδα με πλούσιο θέαμα ήταν η προηγούμενη στο NBA, με την λίγκα να γνωστοποιεί …