Κεντρική Ηρακλής Παραμένει εκτός ο Γκάρετ

Παραμένει εκτός ο Γκάρετ

garret

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τη Λάρισα στο Ιβανώφειο και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Γηραιός προπονήθηκε και σήμερα με τον Γιάννη Καστρίτη να μην έχει στη διάθεση του τον Ντάριους Γκάρετ, που ταλαιπωρείτε από ίωση.

Αναλυτικά:

“Με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του σήμερα ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Η Ομάδα μας προπονήθηκε το μεσημέρι στο Ιβανώφειο με όλους τους παίκτες, πλην του Ντάριους Γκάρετ, στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη. Ο Αμερικανός σέντερ παραμένει κλινήρης με ίωση και η συμμετοχή του στον αγώνα θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Οι άλλοι παίκτες δούλεψαν για ακόμη μία μέρα σκληρά με αποφασιστικότητα για την κατάκτηση της νίκης.
Σημαντική στην προσπάθεια τους θα είναι η συμπαράσταση του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ, τον οποίο καλούν στο πλευρό τους για ακόμη έναν αγώνα. Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικός παράγοντας υπέρ της Ομάδας μας είναι το Ιβανώφειο, η πιο “καυτή” έδρα του πρωταθλήματος και σε αυτό προσβλέπουν και αύριο.
Η αναμέτρηση ξεκινά στις 15:30 και τα εισιτήρια θα πωλούνται από τα γραφεία της ΚΑΕ από τις 12 το μεσημέρι, με τιμές από 10 ευρώ, αλλά και από το διαδίκτυο (ticketmaster.gr) και από τα καταστήματα Public και OΠΑΠ Stores.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…