Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ουίλιαμς: “Να βοηθήσω με την ενέργειά μου”

Ουίλιαμς: “Να βοηθήσω με την ενέργειά μου”

ret williams bidis

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο νεοαποκτηθείς ΤζαΚόρεϊ Ουίλιαμς. Ο Αμερικανός παόυερ φόργουορντ, τόνισε ότι ο δικέφαλος του βορρά ήταν η καλύτερη επιλογή για εκείνον, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με την ενέργεια του.

Αναλυτικά:

Για το επίπεδο της ετοιμότητάς του: «Νιώθω καλά. Έχω κάνει προπονήσεις στην Αμερική, είμαι σε καλή κατάσταση σωματικά.  Μπορώ να φέρω ενέργεια στην άμυνα και στον τομέα των ριμπάουντ και να βοηθήσω όσο μπορώ».

Για αυτά που του ζήτησε ο Χαραλαμπίδης: «Αυτό που μου είπε ο προπονητής, ήταν ότι η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά στην άμυνα και θέλει να φέρω ενέργεια, για να βελτιωθεί, σε αυτό το κομμάτι».

Για την επιλογή του να απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ και για τον κόσμο της ομάδας: «Είχα αρκετές επιλογές, όμως ένιωσα ότι αυτή η ομάδα ήταν η καλύτερη για μένα. Όλοι σέβονται το ελληνικό πρωτάθλημα. Θεώρησα ότι ήταν ευκαιρία να έρθω σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου εδώ. Έχω ακούσει πολλά για την ομάδα και τον κόσμο, για το πάθος που έχουν όλοι γύρω από την ομάδα. Περιμένω να έρθουν και να μας βοηθήσουν».

Για την πολύ καλή του περσινή σεζόν στη G-League και τη μέτρια στην Κορέα: «Δεν πιστεύω ότι πήγε κάτι στραβά με την απόδοση μου στην Κορέα, απλά οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν να παίζουν δύο Αμερικανοί μαζί στην ίδια πεντάδα. Ο συμπαίκτης μου εκεί, ήταν 7-8 χρόνια στη χώρα, είχε εμπειρία και ήταν πολύ παραγωγικός, οπότε δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …