Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Ο καβγάς των Αμερικανών στον Ολυμπιακό κι η επιστροφή

Ο καβγάς των Αμερικανών στον Ολυμπιακό κι η επιστροφή

cerry boldwin charalabopoulos

Η νωρίτερα του αναμενομένου επιστροφή στην ενεργό δράση του Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι το πιο αδιάφορο από τα δρώμενα στον Πειραιά, καθώς ο Ολυμπιακός σε λίγες ημέρες δεν θα θυμίζει τίποτα από τον σημερινό Ολυμπιακό! Κι αν νομίζετε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνουν λευκή πετσέτα, από το λιμάνι προκύπτει το εντελώς αντίθετο, ότι θα το παλέψουν ως το τέλος, αλλά με τον δικό τους τρόπο. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Επιστροφή Χαραλαμπόπουλου

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανήκει στον Ολυμπιακό, είναι παίκτης του, ακολουθεί το γυμναστικό πρόγραμμα, που έχει πάρει από τους «ερυθρόλευκους», αλλά οργανικά λογίζεται ως παίκτης του Ιωνικού. Ο διεθνής παίκτης έδειξε στον πρώτο γύρο ότι έχει αλλάξει… τσιπάκι, ότι έχει δουλέψει πολύ σκληρά, αλλά και πως μπορεί να σταθεί.

Ο Χαραλαμπόπουλος, μαζί με τον Κόνιαρη, είναι η «ερυθρόλευκη» επένδυση για την επόμενη μέρα, γι’ αυτό κι οι παράγοντες του Ολυμπιακού αποφάσισαν ότι από τώρα μπορεί (όπως κι ο συμπαίκτης του στις εθνικές ομάδες) να πάρει χρόνο συμμετοχής. Όχι… χαριστικά, όχι ως συμπληρωματικός, αλλά ως κανονικός παίκτης Ευρωλίγκας. Γι’ αυτό και θα τον ρίξουν στα… βαθιά (σ.σ. μην ξεχνάμε ότι ο Χαραλαμπόπουλος έχει εικόνες από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, ως παίκτης του Παναθηναϊκού).

Ήδη ενημερώθηκαν οι άνθρωποι του Ιωνικού και είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να αλλάξει περιβάλλον κι από τη Νίκαια να βρεθεί στο ΣΕΦ. Κι αυτή είναι αλλαγή, η οποία δείχνει τι θα κάνει την επόμενη μέρα ο Ολυμπιακός. Μετά την… αμερικανοποίηση της ομάδας από τον Μπλατ, οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στα χαρακτηριστικά του DNA τους, γεμίζοντας με Έλληνες παίκτες το ρόστερ.

Άσχημος καβγάς κι αποπομπή

Ένα επεισόδιο στην προπόνηση, έγινε προπομπός εξελίξεων. Ο Τσέρι ήρθε στα χέρια με τον Μπόλντγουιν, ενώ στον καβγά ενεπλάκη (μάλλον για να χωρίσει) κι ο Ριντ. Οι διοικούντες είναι ενοχλημένοι κι ήδη κάλεσαν σε απολογία (αύριο) τον Τσέρι, ο οποίος μοιάζει να είναι αυτός που ξεκίνησε τον καβγά. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τον Πειραιά, ο Τσέρι μετρά ώρες και θα… πληρώσει το μάρμαρο για ό,τι συνέβη.

Θα είναι ο μόνος; Κανείς δεν γνωρίζει. Βέβαιο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν στην αγορά, μεταξύ των… μεγάλων ονομάτων, προκειμένου να παίξουν τα… ρέστα τους, για να διεκδικήσει η ομάδα την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Τι σημαίνει αυτό; Μην σας φανεί παράξενο να υπάρξουν αλλαγές κι άλλων ξένων, προκειμένου να βρει ο Ολυμπιακός το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Για την ώρα έχουμε μια επικείμενη αποχώρηση (Τσέρι), μια επιστροφή (Χαραλαμπόπουλος) και περιμένουμε την επόμενη κίνηση, που θα εξαρτηθεί από το ποιον μπορούν να αποκτήσουν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…