Κεντρική Basket League Άρης Ο Άρης σκιαγραφεί τον Ιωνικό!

Ο Άρης σκιαγραφεί τον Ιωνικό!

ionikos

Ο Άρης φιλοξενείται σήμερα (19:00) από τον Ιωνικό στο “Σοφία Μπεφόν” στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της basket league, και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Οι “κίτρινοι” μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους ανέλυσαν την ομάδα της Νίκαιας και την πορεία της από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει σήμερα (26/01, 19:00, ΕΡΤ3) τον Ιωνικό Νίκαιας στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν», για τη 17η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Ο αντίπαλος των «κίτρινων» βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με απολογισμό 7 νικών και 9 ηττών. Μετράει τέσσερα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς στον δεύτερο γύρο είναι μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον πρώτο.

Έχουν αποχωρήσει μεταξύ άλλων από την ομάδα οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Steven Burtt Jr., Eugene Lawrence και Jamal Jones, που ήταν βασικοί πρωταγωνιστές της πολύ καλής πορείας στον πρώτο γύρο, που την έφερε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Ο Vincent Simpson (31, 1,85) πετυχαίνει 16,5 πόντους, κατά μέσο όρο σε 2 παιχνίδια. Ο Αμερικανός guard έχει περάσει από τη χώρα μας στο παρελθόν και συγκεκριμένα τη σεζόν 2014-2015, ως παίκτης του Πανελευσινιακού. Πέρυσι ήταν αντίπαλος του ΑΡΗ στο FIBA Europe Cup, με τη φιλανδική Kataja Basket. Ο Jordan Callahan (29, 1,84), που στο πρώτο μισό της περυσινής σεζόν έπαιξε στο Περιστέρι, επέστρεψε πριν από έναν μήνα στην Α1 για λογαριασμό του Ιωνικού και σημειώνει 5,8 πόντους. Ο Γιάννης Δημάκος (29, 1,94) είναι ο μοναδικός παίκτης της ομάδας από τον Πειραιά, που έχει αγωνιστεί και στις 16 αναμετρήσεις του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου (30, 1,95) ξεκίνησε τη χρονιά στον ΑΡΗ και «μετακόμισε» εδώ και μερικές βδομάδες στην ομάδα της Νίκαιας. Επίσης, ο Lucky Jones (26, 1,99), ο οποίος έκανε ντεμπούτο την προηγούμενη αγωνιστική και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης (35, 2,06) έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας.

Στον πάγκο του Ιωνικού κάθεται ο Μιχάλης Κουταλιανός, ο οποίος αντικατέστησε τον Νίκο Βετούλα. Ο 42χρονος τεχνικός έχει εργαστεί, ως πρώτος προπονητής στον Κολοσσό, ενώ έχει δουλέψει σε ομάδες της Α2 και της Β’ Εθνικής ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…