Κεντρική Elite League Κουλουριώτης: “Κομβικής σημασίας το παιχνίδι με τον Φίλιππο”

Κουλουριώτης: “Κομβικής σημασίας το παιχνίδι με τον Φίλιππο”

xaris koulouriotis oiax oiakas naupliou

Ο Οίακας Ναυπλίου αντιμετωπίζει τον Φίλιππο Βέροιας και θέλει να πάρει μία σημαντική νίκη. Ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Κουλουριώτης, έκανε δηλώσεις στις οποίες τόνισε ότι είναι κομβικής σημασίας το παιχνίδι, ενώ πριν τον αγώνα μίλησε και ο Φάνης Κουμπούρας.

Αναλυτικά:

Χάρης Κουλουριώτης: “Ξεκίνημα για το 2020 στο Ναύπλιο με ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για την ομάδα μας.Με την ομάδα της Βέροιας είμαστε ισόβαθμοι και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι λιγότερο από τη νίκη. Μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο Μεσολόγγι με τον πρωτοπόρο Τρικούπη και την ήττα στις λεπτομέρειες, θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στην έδρα μας, η οποία και αποτέλεσε ένα μεγάλο όπλο για τις επιτυχημένες προηγούμενες χρονιές.

Καλούμε λοιπόν τον κόσμο του Οίακα να μας στηρίξει και τη νέα χρονιά με την ελπίδα να πανηγυρίσουμε πολλές φορές ακόμα μαζί.

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και όμορφες στιγμές!”.

Φάνης Κουμπούρας: “Η ομάδα μας μετά από ένα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό αγώνα με τον Χαρίλαο Τρικούπη στο Μεσολόγγι δεν κατάφεραμε στο τέλος να κερδίσουμε την μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος μας. Τώρα θα παίξουμε για πρώτη φορά στην έδρα μας το 2020 και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας. Σας περιμένουμε στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …