Κεντρική Elite League Κομποδιέτας: “Να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε”

Κομποδιέτας: “Να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε”

dimitris kompodietas amyntas

Ο Αμύντας δεν πραγματοποιεί καλή χρονιά φέτος, καθώς βρίσκεται στα χαμηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Ο Δημήτρης Κομποδιέτας μίλησε ενόψει της ερχόμενης αναμέτρησης με τον Τρίτωνα και τόνισε ότι πρέπει να δείξουν τι μπορούν να κάνουν.

Αρχικά, ο έμπειρος Guard έστειλε τις ευχές του μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου: «Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, με υγεία»!

Στη συνέχεια έκανε έναν μικρό απολογισμό: «Είναι γεγονός ότι δεν τα πήγαμε καθόλου καλά στο πρώτο μισό του Πρωταθλήματος. Μπορώ να βρω πολλές δικαιολογίες, αλλά δεν θα το κάνω. Έχουμε μπροστά μας παιχνίδια να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε», ενώ, συμπλήρωσε «Η διακοπή της διοργάνωσης λόγω των Χριστουγέννων ήταν μεγάλη και το Πρωτάθλημα μεγάλο και επίπονο και η ξεκούραση είναι μέρος της προπόνησης. Πήραμε δυνάμεις να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, γιατί μόνο μέσα από την προπόνηση γίνεσαι καλύτερος και μπορείς να απαιτείς πράγματα! Το μόνο σίγουρο ότι όλοι μας αθλητές και προπονητές θα δίνουμε τα πάντα για την νίκη! Στο τέλος της σεζόν, όμως, θα γίνει ο απολογισμός».

Ολοκληρώντας, ο Δημήτρης Κομποσιέρας αναφέρθηκε στην ομάδα των Σεπολίων: «Ξεκινάμε το νέο έτος με έναν εκτός έδρας αγώνα, απέναντι στον Τρίτωνα, ο οποίος είναι μια ομάδα που μέσα στην έδρα της αλλάζει πρόσωπο. Γίνεται σκληρή και διεκδικεί και αυτή ότι της αναλογεί από το δύσκολο -για πολλούς λόγους- Πρωτάθλημα της Α2. Εμείς αν πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε με χαμόγελο την νέα χρονιά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…