Κεντρική Β' Εθνική Κατάσταση… χάους στον Αίαντα Ευόσμου! Στα “μαχαίρια” Γυμνόπουλος και διοίκηση με δημόσιες “τοποθετήσεις”!

Κατάσταση… χάους στον Αίαντα Ευόσμου! Στα “μαχαίρια” Γυμνόπουλος και διοίκηση με δημόσιες “τοποθετήσεις”!

Nisiotis Gimnopoulos Aias Euosmou 1

Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν στον Αίαντα Ευόσμου ο οποίος “παλεύει” για την παραμονή στη Β’ Εθνική. Ο προπονητής, Φοίβος Γυμνόπουλος… κάλεσε την διοίκηση “να πάρει μια απόφαση η να φύγουμε με περηφανια όπως ήρθαμε η να μείνουμε κ να κάνουμε την δουλειά μας απερίσπαστα χωρίς τρικλοποδιές” και η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως “μενει άναυδη και πιάνεται εξ απηνης με τις δηλώσεις του προπονητή της Φοίβου Γυμνοπουλου και βρισκεται προ τετελεσμενων γεγονότων όσον αφορά την έκβαση της συνεργασίας με τον σύλλογο”.

Με λίγα λόγια, επικρατεί ένας… χάος στον Αίαντα Ευόσμου και φαίνεται πως θα “έρθει” το “διαζύγιο” για τον Ελληνα κόουτς και τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά, όσα ειπώθηκαν:

Η δήλωση του Γυμνόπουλου:

«Το τελευταίο διάστημα η ομάδα πέραν των σοβαρών τραυματισμών που είχε, δέχεται κ στοχευμένη επίθεση καθημερινά που αποδεκτη έχει εμενα, το προπονητικό team κ κατα επέκταση τους παικτες της ομαδας απο ανθρωπο γυρω απ την ομαδα οποίος εχει σαν στοχο την απομακρυνση μου.
Κύριοι την δουλειά μου όλοι την ξέρουν στον σύλλογο αυτά τα χρόνια καθώς κ την άκαιραιοτητα του χαρακτήρα μου «η λάσπη δε κολλάει παντού» όσο κ όπου κ να την ρίξετε….
Οι συνεργάτες μου κ εγώ προσπάθησαμε με σκληρή δουλειά να οργανώσουμε κ να λειτουργήσουμε με ευπρέπεια κ επιτυχίες τα τμήματα του συλλόγου.. Αισθανόμαστε ευθύνη απέναντι σε όλα τα τμήματα κ τις ακαδημιες μπάσκετ του ΑΙΑ που γονεις κ παιδιά μας δειξανε αγαπη κ εμπιστοσύνη….
Καλούμε την δοιηκηση να πάρει μια απόφαση η να φύγουμε με περηφανια όπως ήρθαμε η να μείνουμε κ να κάνουμε την δουλειά μας απερίσπαστα χωρίς τρικλοποδιές κ εμπόδια !!!!»

Η ανακοίνωση του Αίαντα Ευόσμου:

«Η διοίκηση του συλλόγου μας μενει άναυδη και πιάνεται εξ απηνης με τις δηλώσεις του προπονητή της Φοίβου Γυμνοπουλου και βρισκεται προ τετελεσμενων γεγονότων όσον αφορά την έκβαση της συνεργασίας με τον σύλλογο καθώς ο προπονητής μας είχε την αμεριστη στηριξη μας, παρ’ ότι τα αποτελέσματα δεν ηταν τα αναμενομενα. Παρ’ όλα αυτα ο Άιαντας ηταν είναι και θα ειναι ένα απο τα μεγαλυτερα σωματεία της Θεσσαλονίκης και δεν θα δεχτει από κανεναν να μπει σε θεση εκβιασμού και απειλών ιδιαίτερα οταν με δόλιο τροπο εμπλεκουν και την οικογενεια του δλδ τα παιδια του συλλόγου. Η διοίκηση δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να “φανεί” άβουλη και να μπει σε παιχνίδια εντυπώσεων για κανενός τα συμφεροντα».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…