Κεντρική Basket League Ιωνικός Νικαίας – Προμηθέας Πάτρας 69-73

Ιωνικός Νικαίας – Προμηθέας Πάτρας 69-73

thomas kottas ionikos promitheas

Ο Προμηθέας Πάτρας είχε αυτοκτονικές τάσεις στο παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 73-69. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά είχε σε μεγάλη μέρα τον Λίποβι και των Αγραβάνη, ενώ βρήκε και μεγάλα σουτ από τους Βαγγέλη Μάντζαρη και Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Iωνικός Νικαίας ήταν εξαιρετικός στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Η ομάδα του Κουταλιανού ήταν εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση και κατάφερε να προηγηθεί με εννιά πόντους (16-7). Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, όμως, καθώς η ομάδα της Πάτρας ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να κάνει την ανατροπή (24-26). Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Προμηθέα μπροστά με μόλις έναν πόντο (32-33).

Αγραβάνης και Μάντζαρης πήραν τα όπλα τους στο τρίτο δεκάλεπτο και έδωσαν προβάδισμα 12 πόντων στην ομάδα τους (45-57). Ο Ιωνικός Νικαίας αντέδρασε στο τέταρτο δεκάλεπτο και με βολές του Σακελλαρίου πέρασε μπροστά με 60-59. Ο Μάντζαρης και ο Μαυροκεφαλίδης, όμως, πέτυχαν μεγάλα τρίποντα και έβαλαν ξανά μπροστά τους Πατρινούς (64-69). Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και ο Προμηθέας πήρε τη νίκη με 73-69.

Τα δεκάλεπτα: 16-7, 32-33, 45-57, 69-73.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…