Κεντρική Β' Εθνική Ιωνικός ΝΦ: Μείωση μισθού στους παίκτες για τις άσχημες εμφανίσεις!

Ιωνικός ΝΦ: Μείωση μισθού στους παίκτες για τις άσχημες εμφανίσεις!

alexandros spanos ionikos nf

Σε μία ακραία κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Ιωνικού ΝΦ, καθώς αποφάσισε να κάνει μείωση μισθού στους παίκτες λόγω των κακών εμφανίσεων. Ο πρόεδρος της αντρικής ομάδας, κ. Σταμάτης Κώστας, έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδα και τους ανακοίνωσε μείωση μισθού.

Αναλυτικά:

“Ο Πρόεδρος του αντρικού τμήματος μπάσκετ, του Ιωνικού ΝΦ κος Σταμάτης Κώστας ,βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ»
Ο κος Σταμάτης είχε συνάντηση με τον καθένα παίχτη ξεχωριστά, καθώς και με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο team manager του τμήματος , βετεράνος αθλητής της ομάδας, Ντίνος Κλεομενίδης και το μέλος του συλλόγου Αργύρης Κόντος.
Αυτό που ανακοινώθηκε προς τους παίχτες, δεν ήταν και τόσο ευχάριστο. Αντικατοπτρίζει όμως μία πραγματικότητα που αφορά την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Μείωση μισθού ενός μήνα σε όλους τους παίχτες!!!
Κατόπιν τούτου, ο κος Σταμάτης δήλωσε:
« Για όποιον δεν ακολουθεί τη γραμμή της ομάδας, η οποία είναι η αγάπη μας για το τμήμα αλλά και για το άθλημα γενικότερα,θα αποχωρήσει»
Το είχαμε τονίσει πως ο κος Σταμάτης θα πάρει προσωπικά την κατάσταση στα χέρια του και μάλιστα το έπραξε άμεσα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Αλλαγή ημέρας για το Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια

Αλλαγή στο Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια λόγω καιρικών συνθηκών. Η απαγόρευση απόπλου …