Κεντρική Ηρακλής Η πρώτη των Καντζούρη-Σιγάλα στον Ηρακλή (pic, vids)

Η πρώτη των Καντζούρη-Σιγάλα στον Ηρακλή (pic, vids)

iraklis proponisi e1580322334662

O Ηλίας Καντζούρης είναι ο διάδοχος του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, με τον Γιώργο Σιγάλα να έχει τον ρόλο του βοηθού του. Σήμερα μάλιστα προπόνησαν για πρώτη φορά τους παίκτες του γηραιού, ενώ αμφότεροι έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Νιώθω τεράστια τιμή και ευθύνη που βρίσκομαι στο “τιμόνι” μιας πολύ ιστορικής ομάδας. Ενθυμούμενος μόνο ποιοι έχουν περάσει από τον Ηρακλή, νιώθεις δέος. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, απλά η ομάδα να παίζει σωστό μπάσκετ, να κάνει ένα βήμα μπροστά και να πάρει νίκες. Δεν κοιτάμε μακριά, πάμε βήμα – βήμα. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Πανιώνιο και θέλουμε να ετοιμαστούμε σε μια κατάσταση ειδικών συνθηκών. Μετά το ματς του Σαββάτου, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στην αλλαγή. Όποιος κοιτάζει μακριά χάνει το στόχο».

Για το «Ιβανώφειο» και τη δύναμη που δίνει στην ομάδα είπε: «Ο Ηρακλής έχει ένα άκρως μπασκετικό γήπεδο και όσες φορές ήμουν εδώ, δεν ένιωθα άνετα. Το ίδιο πιστεύω πως θα νιώθουν και οι αντίπαλοί μας».

Ο βοηθός του, Γιώργος Σιγάλας, δήλωσε: «Ο Ηλίας μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του. Συζητούσαμε καιρό αυτή τη συνεργασία, αλλά βρισκόταν στο εξωτερικό. Ήθελα να τον ακολουθήσω και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερη την ομάδα, να φτάσει εκεί που μπορεί. Θέλω να βοηθήσω τον κόουτς να μεταβιβάσει τις οδηγίες του και να βοηθήσω τους παίκτες να γίνουν καλύτεροι. Να είμαστε καλά και να δουλεύουμε σωστά, από εκεί και πέρα, όλα θα γίνουν. Κοιτάμε το ματς με τον Πανιώνιο, που είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Είναι σημαντικό που ο Ηρακλής επέστρεψε και είναι δυνατός. Είναι σημαντικό και για την πόλη να έχει μια ομάδα χωρίς προβλήματα. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στον Ηρακλή. Γενικά, οι φίλαθλοι στη Θεσσαλονίκη είναι πάντα δίπλα στις ομάδες τους. Το γήπεδο του Ηρακλή είναι πάντα γεμάτο και είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…