Κεντρική NBA Γκριν για τον Κόμπε: «Με βοήθησε να ξεπεράσω την κατάθλιψη» (vid)
NBA

Γκριν για τον Κόμπε: «Με βοήθησε να ξεπεράσω την κατάθλιψη» (vid)

Ντρέιμοντ Γκριν

Ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι σοκαρισμένος από τον θάνατο του Κόμπε Μπράιαντ και προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη. Ο παίκτης των Ουόριορς ανέφερε ότι ο Κόμπε τον έσωσε από την κατάθλιψη, καθώς στο χειρότερο σημείο της καριέρας του στάθηκε δίπλα του σαν μεγάλος του αδερφός.

«Όταν είδα τα νέα, ήμουν σίγουρος πως κάποιος θα βγει και θα πει πως δεν είναι εκείνος ο Κόμπε αλλά κάποιος άλλος. Τσέκαρα ανά λεπτό το Instagram του, περιμένοντας ένα story στο οποίο θα λέει ότι είναι όλα καλά. Καθώς έβλεπα όλα τα κανάλια ασχολούνταν με αυτό, ξάπλωσα στον καναπέ, ελπίζοντας πως θα ξυπνήσω από ένα άσχημο όνειρο. Όταν εν τέλει με σήκωσαν τα παιδιά μου, στις ειδήσεις συνέχισε να παίζει αυτή η είδηση. Ήλπιζα πως θα ήταν ψέμα, αλλά δεν είναι. Είναι ότι χειρότερο».

Για την σχέση που είχε με τον Κόμπε:: «Το 2016 βρέθηκα σε ένα από τα χειρότερα σημεία της καριέρας μου και της ζωής μου, κοντά στην κατάθλιψη. Τότε ήταν που βρήκαν τον μεγάλο μου αδερφό στον Κόμπε. Του μιλούσα και του έλεγα πως ‘η λίγκα προσπαθεί να με τελειώσει, τα media το ίδιο, δεν ξέρω τι να κάνω’. Εκείνος μου είπε πως ‘το 99% των ανθρώπων δέχονται και μαθαίνουν να ζουν στην μετριότητα. Εσύ κυνηγάς κάτι πολύ μεγαλύτερο, όποτε μην περιμένεις από τον κόσμο να σε καταλάβει’. Αυτό ήταν το μοναδικό που χρειαζόταν να ακούσω, ειδικότερα όταν αυτό το έλεγε ένας άνθρωπος τον οποίο θαύμαζα από παιδί. Νιώθω ευλογημένος που κατάφερα να χτίζω μια φιλία μαζί του».

Για την αναβολή του Λέικερς – Κλίπερς: «Το καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί όλοι αισθάνονται και θρηνούν, έστω με διαφορετικό τρόπο. Αν δεν ήξερες τον Κόμπε, πενθείς. Αν ήσουν φαν του, πενθείς. Αν αγαπούσες το μπάσκετ, πενθείς. Αν τον γνώριζες, είσαι στα πατώματα. Πιάνω τον εαυτό μου μόνο του να κάθεται κάποιες στιγμές και να λέει ‘γαμώτο’. Δεν είναι αληθινό όλο αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…