Κεντρική Γυναίκες Δεν κατεβαίνει στο επόμενο παιχνίδι ο Πανιώνιος!

Δεν κατεβαίνει στο επόμενο παιχνίδι ο Πανιώνιος!

giorgos

Τα προβλήματα στα ερασιτεχνικά σωματεία του Πανιωνίου συνεχίζονται, καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, το προπονητικό τιμ και οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου πήραν την απόφαση να μην κατέβουν στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας με τον ΕΦΑΟΖ! Αιτία είναι φυσικά τα οικονομικά προβλήματα αλλά και το τεράστιο ζήτημα του γηπεδικού που εδώ και τόσους μήνες ταλαιπωρεί τα τμήματα του Ιστορικού και ακόμη δεν έχει επιλυθεί. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που μας απέστειλε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Χατζηδάκης, εκπροσωπώντας και έναν μεγάλο αριθμό παικτριών:

“Το προπονητικό τιμ και οι αθλήτριες Αξιοπούλου, Ρενζεπέρη, Σουλτάνη, Ταντουρόφσκα, Γεροστεργίου, Στεριοπούλου, Σιγάλα, Κάραλη, Παύλου, του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Πανιωνίου ανακοινώνουν ότι δεν θα κατέβουν στον προσεχή αγώνα . Τα προβλήματα με το οικονομικό και το γηπεδικό δεν έχουν επιλυθεί . Η υπομονή όλων εξαντλήθηκε”.

Όπως γίνεται κατανοητό και από την ανακοίνωση, οι αντοχές των πρωταγωνιστών αυτής της ομάδας που όλο αυτό το διάστημα κάνουν τεράστιες προσπάθειες και έχουν δώσει τα πάντα για τον Πανιώνιο καταφέρνοντας να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της Α2 παρά τα τόσα προβλήματα, έχουν φτάσει πια στα όριά τους. Πλέον το μπαλάκι βρίσκεται στη μεριά της διοίκησης και από την απόφαση που αυτή θα πάρει θα εξαρτηθεί το μέλλον των “κυανέρυθρων” στη φετινή χρονιά. Το μόνο σίγουρο και λυπηρό όμως, είναι πως το μοναδικό τμήμα του Πανιωνίου που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ελλάδος περνά δύσκολες και πολύ κρίσιμες στιγμές.

Πηγή: nstv.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Η πλευρά του Παναθηναϊκού προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα»

Πήρε θέση ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε ασχολί…