Κεντρική Διεθνή Δέδας: “Αν έκανα κάτι λάθος απολογούμαι”

Δέδας: “Αν έκανα κάτι λάθος απολογούμαι”

tytyt

Πήρε θέση για το επεισόδιο της χθεσινής συνέντευξης τύπου της αναμέτρησης της Χάποελ Χολόν με την Μανρέσα πήρε ο Στέφανος Δέδας. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα στην Ισπανία, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι αν έκανε κάτι λάθος είναι διατεθειμένος να απολογηθεί.

Αναλυτικά:

«Χθες είχαμε ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Ήξερα από όταν ήρθα πως η ομάδα μας είναι με την πλάτη στον τοίχο στο Basketball Champions League, οπότε ήταν σχεδόν υποχρεωτικό να πάρουμε αυτή τη νίκη. Ξέρουμε πως η Μανρέσα έχει μια πολύ δυνατή έδρα, αλλά τα πήγαμε εξαιρετικά και αξίζαμε τη νίκη. Ελέγξαμε το παιχνίδι και βρήκαμε λύσεις στο τέλος. Αυτό το είναι ένα κομμάτι, που μας κάνει χαρούμενους.

Έγιναν κάποια πράγματα μετά το τέλος του αγώνα. Πρώτα απ’ όλα, καθώς έφευγα από το παρκέ, πολλοί άνθρωποι μου επιτέθηκαν, μίλησαν άσχημα στη δική μου γλώσσα και στα ισπανικά. Πήγα στα αποδυτήρια και προσπάθησα να ηρεμήσω. Μετά από 20 λεπτά, στην συνέντευξη Τύπου, άνθρωποι με περίμεναν και μπροστά σε άλλους συνέχισαν να στρέφονται εναντίον μου. Προσπάθησα να ηρεμήσω και να το ξεχάσω και πήγα με πολύ καλή διάθεση στην αίθουσα Τύπου. Μίλησα για την ομάδα μας, για την αξία της Μανρέσα, για τον προπονητή της που είναι από τους καλύτερους. Και είπα πως είμαστε περήφανοι για τη νίκη.

Στη συνέχεια, είδαμε να συνεχίζεται όλο αυτό. Ένας δημοσιογράφος ήρθε απλά για να με ρωτήσει τι έγινε με τον κόσμο. Του είπα ότι δεν είναι σωστό να μιλάμε γι’ αυτό μετά από μια τέτοια νίκη. Το να είναι αυτή η πρώτη ερώτηση, ήταν κάτι προσβλητικό κατά τη γνώμη μου. Φεύγοντας από την αίθουσα Τύπου, άνθρωποι της Μανρέσα συνέχισαν να μου επιτίθενται για όσα έγιναν πριν από 40 λεπτά. Και είπα “αρκετά”, γιατί ένιωσα μεγάλη πίεση χωρίς λόγο. Ήταν ένας αγώνας μπάσκετ. Θέλω να πω ότι απολογούμαι αν έκανα κάτι λάθος, αλλά πρώτα απ’ όλα πρέπει να προστατεύω την ομάδα. Εύχομαι καλή τύχη στην Μανρέσα κι ελπίζω ότι αυτό θα τελειώσει».

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…