Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αρμάνι Μιλάνο – Ζενίτ 73-72

Αρμάνι Μιλάνο – Ζενίτ 73-72

keifer sykes ax armani

Μία πολύ δύσκολη και σημαντική νίκη πανηγύρισε η Αρμάνι Μιλάνο. Η ιταλική ομάδα δυσκολεύτηκε κόντρα στην Ζενίτ, αλλά κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη στο φινάλε με 73-72. Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά άστοχες στον αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν τα ηνία του σκορ μέχρι το τέλος, παρότι οι φιλοξενούμενοι διεκδίκησαν μέχρι το φινάλε το ροζ φύλλο αγώνα.

Αρμάνι Μιλάνο μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και με πρωταγωνιστή τον Σέρχι Ροντρίγκεθ προηγήθηκε με 9-3. Η Ζενίτ μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα “ξύπνησε” και ισορρόπησε το παιχνίδι (15-13) και μ΄ακόμη ένα καλάθι του Χόλινς (7 πόντοι) έφερε το ματς στα ίσια (15-15). Οι δύο ομάδες συνέχισαν να είναι κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, που βρήκε τους Ιταλούς να προηγούνται με 19-17.

Ο Αλμπισί έκανε τη διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο, καθώς στο ξεκίνημα σημείωσε 3 συνεχόμενα καλάθια και έφερε τούμπα το ματς (22-25). To ντέρμπι συνεχίστηκε με τους Ρώσους να κρατούν τα ηνία του σκορ (31-35). Η Αρμάνι Μιλάνο έφερε το ματς στα ίσια και τελικά οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 41-41.

Η Αρμάνι Μιλάνο μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και με επί μέρους σκορ 10-3 προηγήθηκε με 51-44. Η Ζενίτ, όμως, δεν παρέδωσε τα όπλα της και κατάφερε να κάνει την ανατροπή (55-56). Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο τέταρτο δεκάλεπτο με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει (63-63).

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν συναρπαστικά με την Αρμάνι Μιλάνο να είναι μπροστά στο σκορ με 71-68 1′ πριν το τέλος ύστερα από καλάθι του Γκουντάιτις. Η Ζενίτ προσπάθησε να κάνει την ανατροπή, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 73-72 με σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 41-41, 55-56, 73-72

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…