Κεντρική Γ' Εθνική Άρης Θήβας: “Ντροπή! Όλα κρίθηκαν στη σφυρίχτρα”

Άρης Θήβας: “Ντροπή! Όλα κρίθηκαν στη σφυρίχτρα”

aris thivas lokros atalantis

Ο Άρης Θήβας σ΄ακόμη ένα παιχνίδι της φετινής χρονιάς έχει παράπονα για τη διαιτησία. Η ομάδα της Θήβας σε ανακοίνωση της τονίζει ότι στον αγώνα με τον Αργοναύτη Τριγλίας όλα κρίθηκαν στην σφυρίχτρα και “πέταξε τα καρφιά” της στον διαιτητή Ξυλά.

Αναλυτικά:

“Μια εικονα λεει οσα λενε χίλιες λέξεις,εδω το τρίποντο του ΗΛΙΑ ΑΝΕΣΤΗ στα 2,6 δευτερολεπτα που έδινε το προβάδισμα στην ομάδα μας με 72-71 που ομως μέτρησε για δυο.
Κατόπιν έγινε το δις εξαμαρτειν απο τον κύριο Ξυλα ο οποίος χρέωσε με τεχνική ποινή τον πάγκο μας για τους πανηγυρισμούς εφαρμόζοντας το γράμμα του νομου και όχι το πνεύμα του νόμου όπως συνηθίζεται ακόμα και σε πολύ υψηλό επίπεδο για αυτές τις περιπτώσεις.
Η ζυγαριά με την βοήθεια του κυριου Ξυλα εγειρε ξεκάθαρα προς το μέρος της αντιπάλου μας και όλα κρίθηκαν στην σφυρίχτρα.
Δεν θα σταθούμε στις δικές μας σκέψεις και στην οργή των φιλάθλων και των χορηγων μας αλλα στο εγκριτο ρεπορταζ και το βίντεο του ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ, το οποίο κάλυπτε τηλεοπτικα τον αγώνα και αποτελει αδιαψευστο μαρτυρα των γεγονότων.
Ολα αυτά μας δίνουν τροφή για σκέψη αν κάποιοι πιστεύουν ότι περισσευουν καποιες επαρχιακές ομάδες στην Γ Εθνικη.
Αραγε αυτοι ειναι υπερήφανοι για την πορεία του αθλήματος ή μήπως να αισθανθούν ΝΤΡΟΠΗ!!!
Εμεις κάθε αδικία θα την δημοσιοποιούμε για ενημέρωση του φιλαθλου κοινου από εκεί και πέρα, νιπτουμε τας χειρας μας για τα όσα συμβαίνουν στο άθλημα….”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…